vineri, 29 martie, 2024

Zece lectii de viata pentru toate femeile puternice, care te vor invata cum sa treci peste necazurile si esecurile din viata ta

Distribuie:

Publicat:

Cine esti tu, femeie puternica? Prin ce ai fost nevoita sa treci in aceasta viata pentru a aduna aceasta putere? Esti minunata, independenta, dar aceste lectii te vor ajuta sa nu pierzi aceasta forta si sa devii mult mai fericita si mai implinita.

Iata cateva lectii pentru tine:
1. Iubeste, dar lasa-l sa plece. La inceput pare a fi o nebunie, dar o femeie puternica trebuie sa stie ca viata merge mai departe, chiar daca persoana iubita nu mai este alaturi. Trebuie sa fii constienta ca trebuie sa treci peste asta si vei deveni si mai puternica, pentru ca asa e mai bine nu doar pentru tine, dar pentru toti.

2. Risca. O femeie puternica nu se teme sa faca ceea ce e mai bine pentru ea, intr-un anumit moment. Ea poate sa se mute cu traiul in alt oras si sa inceapa o viata noua pentru sine. Ea nu se teme de ce va urma, poate doar un pic, dar si asa isi asuma acest risc. O femeie puternica are atata incredere in fortele proprii, incat e convinsa ca totul ii va reusi.

3. Ridica-te dupa ce cazi. O femeie puternica nu se teme de esecuri, pentru ca a trecut peste ele nu doar o data. Ea a facut lucruri care i-au furat timp si energie, dar care totusi nu au iesit asa cum trebuie. Dar chiar nici aceste nereusite nu au oprit-o sa incerce din nou si din nou.

4. Nu mai locui cu parintii. O femeie puternica e constienta de faptul ca mai devreme sau mai tarziu va trebui sa paraseasca cuibul parintesc. Ea stie cum sa aiba grija de sine si, totodata, apreciaza caldura si valorile familiale de la distanta, ba chiar mai mult ca deobicei.

5. Iesi din zona de confort. O femeie puternica intelege cat este de important sa iasa din zona de confort – un oras nou, o tara noua, un nou job, o noua relatie. Daca nu incerci – nu reusesti.

6. Gaseste confortul in singuratate. O femeie puternica este inconjurata de oameni care trec si vin. Ea se simte bine in compania cuiva, dar si cand este singura. Da, poate uneori ii este trist, dar ea stie ca singuratatea e trecatoare.

7. Apreciaza experienta de lupta. O femeie puternica a trecut peste multe greutati. Ea stie ce inseamna necaz, nenorocire sau nefericire. Datorita acestora ea a invatat sa pretuiasca viata.

8. Lupta cu fricile. Si o femeie puternica are frici, doar ca ea intelege ca acestea pot fi irationale si ca trebuie sa lupte cu ele. Si ea lupta, iese din zona de confort, risca si infrunta fricile ca un adevarat invingator.

9. Ingrijeste-ti corpul. O femeie puternica stie ca alimentatia sanatoasa si sportul o vor ajuta nu doar sa arata bine, ci si sa-i imbunatateasca stare sa de sanatate.

10. Viseaza grandios. O femeie puternica viseaza la maximum. Ea vrea sa obtina multe, de aceea depune efort pentru asta. Ea nu-si spune „nu” sau „e imposibil”. Femeia puternica merge spre atingerea scopului sau. Ea nu are limite si nici nu si le impune.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img