marți, 19 martie, 2024

Zeci de copii din Vaslui, Barlad si Husi s-au intrecut intr-o inedita competitie de baschet

Distribuie:

Publicat:

Sala de sport a Liceului „Ion Mincu” din Vaslui a gazduit etapa finala a Campionatului de baschet pentru copii intre cluburile de profil din judet. Competitia a fost organizata de catre Clubul Sportiv ”Activ” Vaslui, avand ca parteneri Primaria Vaslui, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vaslui si Federatia Romana de Baschet. Au participat cu echipe de fete si baieti Clubul Sportiv Sonicks Junior din Barlad, Clubul Sportiv Municipal Husi si Clubul Sportiv Activ din Vaslui.

Evenimentul a inclus si festivitatea de lansare oficiala a Clubului Sportiv Activ din Vaslui.

”Infiintarea acestui club in orasul nostru reprezinta finalizarea initiativei unui grup de parinti, cetateni ai municipiului Vaslui, care isi doresc sa se implice in dezvoltarea armonioasa a copiilor prin sport. Satisfacerea nevoii de miscare a copiilor, dorinta parintilor de a oferi modele ale unui stil de viata sanatos prin practicarea sportului reprezinta principala motivatie a infiintarii acestui club. Sub deviza „Campioni in sport si viata” membrii fondatori isi doresc sa asigure conditii in vederea practicarii Sportului pentru toti, a baschetului, tenisului de camp, tenisului de masa si a altor ramuri sportive”, a declarat Catalin-Emil Mandru, presedintele CS ”Activ” Vaslui

La finalul competitiei, dupa aproape sase ore in care copiii au jucat baschet, acestia au fost premiati cu diplome, medalii si cupe oferite de catre organizator si parteneri.

Acest Campionat de baschet pentru copii reprezinta prima initiativa de acest gen din judet, a unor cluburi sportive de drept privat, care se doreste a deveni una permanenta. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img