marți, 19 martie, 2024

Zeci de kilograme de peste confiscate de politistii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Dezlegarea la peste de Florii a adus si dezlegarea la infractiune pentru un comerciant vasluian care a fost depistat ca transporta 72 de kg peste si 11 kg icre, fara sa detina documente legale.

Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, “Pe D.J 244 A, la iesirea din localitatea Rosiesti, politistii au oprit pentru control o autoutilitara de transport marfa condusa d eun barbat in varsta de 54 de ani. In urma verificarilor efectuate de politisti, in compartimentul de marfa, au fost identificate patru lazi incarcate cu 72 de kg de marfa si o lada incarcata cu 11 kg de icre. Lazile erau acoperite cu gheata si pregatite pentru comercializare. Marfa apartinea unei societati comerciale cu proful de activitate comertul cu peste.  La solicitarea politistilor, conducatorul auto nu a putut prezenta documentele de insotire a marfii, fapt pentru care intreaga cantitate  dar si mijlocul de transport au fost ridicate in vederea confiscarii.”

Se cerceteaza savarsirea infractiunii de detinere, transport si comercializare fara documente legale a pestelui, icrelor sau produselor de peste obtinute din pescuit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img