joi, 25 aprilie, 2024

Zi libera pentru elevi in aceasta saptamana. Cand vor fi inchise scolile

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat pentru MEDIAFAX, ca, de Ziua Educatiei, care va avea loc joi, elevii vor face „activitati specifice educatiei”, in schimb cei din Capitala, vor avea liber in ziua respectiva, anunta Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, declarat pentru MEDIAFAX, ca, la nivel national, cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, care va avea loc joi, elevii si profesorii nu vor face cursuri, dar vor desfasura „activitati specifice educatiei”.
In schimb, elevii si profesorii din Capitala, vor avea zi libera, fara activitati extrascolare, a mentionat pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea.
„In conformitatea cu prevederile art.27, alin. 4 din Contractul Colectiv de Munca, la nivelul grupului de unitati al ISMB, ziua de 5 octombrie- Ziua Mondiala a Educatiei este nelucratoare. In aceste conditii, directorii unitatilor de invatamant vor lua toate masurile ce se impun, in vederea punerii in aplicare a prevederilor legale mai sus mentionate”, reiese dintr-o nota informatica trimisa de ISMB catre toate unitatuile scolare din Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img