vineri, 29 martie, 2024

Zilele Husilor:Sarmalute,Folclor,Compact,Miki si Mioara Velicu

Distribuie:

Publicat:

Zilele Municipiului Husi se vor desfasura in weekendul 10-11 octombrie. Asa cum ne-a obisnuit administratia huseana, in Piata Tricolorului va fi montanta o scena, iar diferiti artisti vor evolua in cele doua zile in care Husul se imbraca in haine de sarbatoare.Primaria Husi va imparti aproximativ 20.000 de sarmalute .

Pe aleea de pe langa parcul Rodina (in fata hotelului Dimitrie Cantemir) vor fi prezenti mesteri populari din toate colturile Romaniei, cu lucrari specifice zonelor de provenienta, si nu numai.

Potrivit organizatorilor, sambata, 10 octombrie, pe scena huseana se vor urca cei de la Ansamblul Folcloric “Tara Vrancei” din Focsani, urmati fiind de tanara trupa de rock ELYON, iar la final, spre deliciul publicului tanar, va evolua Miki, fosta solista de la K-pital.

Duminica, 11 octombrie, pe scena huseana va evolua Ansamblul Folcloric care reprezinta si mandria municipiului ”Trandafir de la Moldova”, fiind urmat  de cantareata de muzica populara, Mioara VELICU. In incheiere, trupa COMPACT va sustine un concert de zile mari .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img