marți, 19 martie, 2024

Ziua in care te-ai nascut iti defineste personalitatea…

Distribuie:

Publicat:

Numerologia este o metoda de predictie a vietii. Expertii discuta cum ziua in care te-ai nascut iti afecteaza personalitatea, iar in cadrul acestui articol iti vom explica pe intelesul tuturor cum pot fi interpretate cifrele nasterii.

Numerologia reprezinta arta straveche prin care poti afla date despre viata ta. In continuare vom descifra impreuna elemente specifice personalitatii tale, in functie de ziua in care te-ai nascut.

Se intampla des ca numerologii sa fie intrebati daca pot prezice ziua in care persoanele din jur mor sau ce numere se extrag la Loto. Raspunsul este NU, insa acestia te pot ajuta sa stai departe de anumite pericole din viata…

Numerologia se bazeaza pe ideea ca, asemeni oricarui lucru din Univers, si cifrele sau literele au puterea de a influenta viata unei persoane. Pentru a afla cum va fi viata ta de acum inainte, trebuie doar sa iei in calcul ziua in care te-ai nascut.

In ceea ce priveste persoanele nascute intre 1 si 9, ele vor prezenta caracteristici de baza, insa daca ziua in care esti nascut este de la 10 in sus, este foarte probabil ca anumite caracteristici ale cifrelor sa interfereze. Adica, daca esti nascut in data de 23, cu siguranta vor avea efecte asupra personalitatii tale, atat numarul 2, cat si 3.

Sa nu mai lungim povestea si sa aflam cate ceva despre tine, in functie de ziua in care te-ai nascut…

1 – Esti un individ puternic, cu abilitati de lider. Ai o fire creativa si independenta. De cele mai multe ori iti creezi singur drumul in viata.

2- Cauti in permanenta echilibrul si armonia. Esti cooperativ, empatic si intelegator. Ai nevoie sa mai lucrezi la formarea increderii in sine. Iubirea si prietenia sunt foarte importante pentru tine.

3- Ai un simt dezvoltat al umorului si esti un bun orator. Cei din jur se simt atrasi de tine, mai ales datorita carismei.

4- Esti o fire puternica si determinata. Iti fixezi standarde inalte, iar onestitatea este foarte importanta pentru tine. Muncesti din greu si faci lucruri de calitate. Cei din jur se bazeaza pe tine.

5- Esti un comunicator innascut, poti vorbi ore in sir pe orice tema, insa te poti plictisi usor, daca cei din jur nu au subiecte de discutie.

6- Oamenii pot avea incredere in tine si te bucuri sa ai grija de cei din jur. De cele mai multe ori, prietenii vin la tine pentru a-ti cere sfaturi. Esti familist convins si iubirea ocupa locul intai, in viata ta.

7- Ai o mentalitate profunda si analitica. Nu suporti superficialitatea, esti intuitiv si iti urmezi instinctul.

8- Esti un lider prin definitie si ai talent in afaceri. Poti conduce o firma de succes si esti un bun manager. Pentru tine este important aspectul fizic, dar si latura intelectuala.

9- Esti sensibil si generos. Ai fost inzestrat cu darul de a-i intelege pe cei din jur si cu cel al creativitatii.

10- Esti un bun manager si un bun lider. Pentru tine originalitatea sta pe primul loc, deoarece o consideri cheia spre succes. Nu accepti mai putin de locul 1.

11- Esti sensibil, intuitiv si iti pasa de cei din jur. Din pacate, poti fi ranit cu usurinta, iar cei din jur profita de bunatatea ta. Daca ai incredere in tine, poti obtine orice iti doresti.

12- Esti sociabil si prietenos. Ai capacitatea de a-i face fericiti pe cei din jur, prin pozitivismul tau. Ai independenta si determinarea numarului 1 si afectiunea numarului 2 (vezi mai sus).

13- Tu a trebuit sa inveti valoarea muncii din greu. Pentru tine disciplina este o necesitate si rezolvi orice problema. Ai o asociere intre determinarea numarului 1 si creativitatea numarului 3 (vezi mai sus).

14- Esti un bun comunicator si cel mai bun loc de munca pentru tine este in vanzari. Oamenii sunt atrasi de carisma ta.

15- Te bucuri sa ii ajuti pe cei din jur si ai o personalitate magnetica. Datorita independentei numarului 1 si libertatii numarului 5, ai nevoie de spatiu intr-o relatie.

16- Tu nu ai incredere cu usurinta in cei din jur. Pentru tine, dezvoltarea personala este foarte importanta, reprezinta cheia spre succes.

17- Preferi sa lucrezi din pozitia de lider, deoarece esti foarte autoritar. Ai o asociere intre abilitatile de lider, de la numarul 1, cu cele ale logicii si intuitiei numarului 7 (vezi mai sus).

18- Probabil ca ai facut o cariera in domeniul serviciilor, deoarece ai o foarte mare putere de concentrare, dar ai si capacitatea de a-i intelege pe cei din jur. Rabdarea si toleranta sunt cheia spre succes, in ceea ce te priveste.

19- Ai abilitati executive, care te vor ajuta sa iti indeplinesti visurile. atunci cand accepti ca ai gresit sau accepti sfaturi de la cei din jur, esti si mai aproape de succes. Castigi usor respectul celor din jur.

20- Esti pacifist si nu suporti conflictele. Esti o persoana epatica si uneori poti fi nesigur, increderea in sine este cheia spre succes.

21- Esti multitalentat si ai fost inzestrat cu darul comunicarii. Ai grija totusi, cum iti folosesti cuvintele si nu ii barfi pe cei din jur!

22- Esti sensibil si intuitiv. Prezinti forte magice atunci cand asociezi gandirea logica cu abilitatea de a intui. Lucrezi bine in echipa si tinzi spre proiecte marete.

23- Iti plac schimbarile si esti mereu in cautarea aventurii. Te bucuri sa socializezi si cauti persoane la fel de aventuriere ca tine.

24- Esti un familist convins, iubesti copii si este posibil sa lucrezi ca pedagog.

25- Tu esti profesor si elev, prin definitie. Ai nevoie de mult timp petrecut singur, pentru a-ti pune ordine in ganduri si idei. Tu esti un bun lider, deoarece te poti controla cu usurinta. Ai talentul de a-i influenta pe cei din jur.

26- Esti artist sau poate ai o creativitate iesita din comun. Iti place dreptatea si lupti pentru ea, pana in panzele albe. Locul tau este in afaceri!

27- Tu nu accepti cuvantul NU, drept raspuns. Vei munci pana cand vei obtine ceea ce iti doresti.

28- Esti intuitiv, spiritual si esti asemeni unei umbrele, protejandu-i pe cei din jur. Trebuie sa inveti sa ai mai multa grija de tine.

29- Iti place sa fii in centrul atentiei. Esti creativ si inteligent. Nu iti place sa ii critici pe cei din jur.

30- Iti place sa te bucuri de latura financiara, asa ca vei munci din greu pentru ceea ce iti doresti!

31- Esti constiincios, muncitor si determinat. Ii influentezi pe cei din jur sa isi urmeze idealurile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img