joi, 18 aprilie, 2024

ZIUA MONDIALA A MEDIULUI MARCATĂ SI LA BARLAD-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ieri, 5 iunie, 2018, Primaria Municipiului Barlad a marcat Ziua Mondiala a Mediului.

Astfel, in parteneriat cu Garda de Mediu Vaslui, Serviciul de Gosdpodarire Comunala al Primariei Barlad si Centrul de Informare Turistica, au organizat actiuni de constientizare si informare a populatiei privind protectia mediului, la care au luat parte mai multi angajati ai structurilor implicate.

Serviciul de Gospodarire Comunala a initiat o actiune de ecologizare a Paraului „Valea Seaca”, zona Podul de Fier – Cimitirul “Trei Ierarhi”, activitate la care s-au alaturat si angajati ai SNCFR, Magistrala Iasi. In urma activitatii s-a colectat selectiv o importanta  cantitate de deseuri, care ulterior a fost transportata si depozitata la Statia de Sortare din Municipiul Barlad.

In paralel, Centrul de Informare Turistica Barlad a  organizat, la sediul propriu, o inedita expozitie de obiecte realizate din materiale reciclabile. Toate exponatele reprezinta rodul imaginatiei voluntarilor de pe langa centrul de informare turistica si constau in obiecte de uz casnic, jucarii, etc.  Activitatea a mai presupus si impartirea de materiale informative, al caror scop este constientizarea populatiei cu privire la importanta Protectiei Mediului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img