sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ziua Pamantului marcata in comuna vasluiana Vetrisoaia – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Ziua Pamantului fondata in anul 1970 de americanul Gaylord Nelson a fost marcata Duminica, 22 aprilie, in comuna vasluiana Vetrisoaia.

Primarul Corneliu Stinga, impreuna cu peste 150 de copii, cadre didactice si voluntari, au strans de pe raza comunei aproximativ 1.000 de saci menajeri pline ochi cu deseuri.

Actiunea a fost sprijinita de Primaria Vetrisoaia si Consiliu Local. Edilul Corneliu Stinga a fost nevoit sa achizitioneze saci menajeri tocmai din municipiul Husi, deoarece cei de pe raza comunei s-au dovedit a fi insuficienti. "In fiecare an, pe data de 22 aprilie, este sarbatorita Ziua Planetei.

Astazi, pe raza comunei vasluiene Vetrisoaia, impreuna cu peste 150 de copii de toate varstele, voluntari si cadre didactice, am reusit sa strangem peste 1000 de saci de deseuri.

A fost o actiune foarte reusita, organizata de Primaria si Consiliul Local Vetrisoaia in colaborare cu Liceul Tehnologic Petru Rares. Vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat in acesta frumoasa actiune, impreuna reusind sa marcam Ziua Planetei printr-un gest simplu si firesc, ocrotind natura ce ne inconjoara.", declara pentru bzv.ro – Corneliu Stinga – primarul comunei Vetrisoaia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img