vineri, 29 martie, 2024

Ziua portilor deschise la IJJ Vaslui – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui si-a deschis in aceasta dimineata portile si a primit “inspectia” a aproximativ 250 de copii. La aceasta activitate au participat elevi ai unor institutii de invatamant din mediul urban, dar si din mediul rural.

Pentru a-i familiariza pe copii cu misiunile, dotarea si rolul Jandarmeriei in societate, au fost amenajate standuri si puncte de informare, unde s-au prezentat armamentul, mijloacele de interventie antiterorista, materialele folosite in misiunile de asigurare si restabilire a ordinii publice, autospecialele de interventie, dar si cainii de serviciu pe care unitatea ii are in dotare. Cei mici au luat astfel contact direct cu activitatea jandarmilor, au interactionat cu acestia si au urmarit exercitii demonstrative, devenind “jandarmi pentru o zi”.   

     
De asemenea, aducem la cunostiinta cetatenilor ca sambata 31.03.2018, vom fi prezenti incepand cu ora 11.00 in Piata Civica din municipiul Vaslui, iar la ora 13.00 in Piata Civica din municipiul Barlad,  unde se va prezenta oferta educationala  din scolile de jandarmi sesiunea 2018 dar si echipamente si tehnica din dotarea jandarmeriei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img