marți, 19 martie, 2024

Ziua si incidentul aviatic grav in Statele Unite! Aterizare de urgenta pe aeroportul din Atlanta, dupa ce un motor a luat foc. Incidentul, la o zi dupa ce un pasager a decedat in urma exploziei unui motor

Distribuie:

Publicat:

Un avion de pasageri al companiei Delta Airlines a efectuat o aterizare de urgenta pe aeroportul din Atlanta dupa ce unul din motoare a inceput sa degaje fum, informeaza site-ul postului NBC News.
Avionul, de tip Airbus A33, au trebuit sa se intoarca la Aeroportul Hartsfield-Jackson din Atlanta dupa ce la scurt timp dupa decolare au depistat fum la motorul din partea dreapta.

Pilotii au reusit sa aterizeze fara mari probleme si nu s-au inregistrat victime.

Dupa aterizare, echipele de pompieri au actionat pentru stingerea incendiului.

Compania aeriana a confirmat ca zborul Delta 30 de la Atlanta la Londra, din data de 18 aprilie, a trebuit sa se intoarca din drum dupa ce, la cateva minute de la decolare, a fost descoperita o "problema la motorul nr.2".

Autoritatile americane au anuntat ca au initiat o ancheta in acest caz.

Incidentul aviatic a avut loc la doar o zi dupa un pasager a decedat in urma exploziei unui motor al unui avion Boeing 737-700, care decolase de pe Aeroportul La Guardia din New York cu destinatia Dallas.

Autoritatea Aviatica Federala (FAA) din SUA a ordonat verificarea motoarelor de tipul CFM56 ale avioanelor Boeing 737-700 in urma incidentului aerian produs marti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img