marți, 19 martie, 2024

Ziua surprizelor la Cupa Mondiala. Germania a pierdut cu Mexic, Brazilia a fost tinuta in sah de Elvetia

Distribuie:

Publicat:

Campioana mondiala en titre Germania a fost invinsa, duminica, pe pe Stadionul Lujniki din Moscova, de Mexic, cu scorul de 1-0 (1-0), in etapa I a Grupei F a turneului final al CM.
In minutul 35, Lozano a finalizat o actiune de contraatac din trei pase a mexicanilor. El a marcat dupa ce l-a driblat in careu pe Ozil, venit sa acopere apararea si dupa ce a primit o pasa de la "Chicharito" Hernandez.

Intrat pe teren in repriza a doua, mexicanul Rafael Marquez, 39 de ani, evolueaza pentru a cincea oara la un turneu final al Cupei Mondiale.

Au evoluat urmatoarele echipe:

Germania: Neuer – Kimmich, J. Boateng, Hummels, Plattenhardt (Mario Gomez '79) – Khedira (Reus '60), Kroos – T. Muller, Ozil, Draxler – Werner (Brandt '86). Selectioner Joachim Low;

Mexic: Ochoa – Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo – Layun, Herrera, Guardado (Rafael Marquez '74) – Vela (Alvarez '58), Hernandez, Lozano (Raul Jimenez '66). Selectioner Juan-Carlos Osorio.

Arbitru: Alireza Faghani (Iran).

Intr-un alt meci din etapa I a Grupei F, Suedia va evolua impotriva Coreei de Sud, luni, de la ora 15.00, la Nijnii Novgorod. 
Brazilia – Elvetia, scor 1-1, la Cupa Mondiala
Brazilia a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputata, duminica, la Rostov, cu Elvetia, in etapa I a Grupei E a Cupei Mondiale. Au marcat Coutinho '20, respectiv Zuber '50.
In minutul 20, Coutinho a marcat cu un sut de la 20 de metri, lateral staga, mingea a lovit bara laterala aproape de vinclu, la coltul lung, si a intrat in poarta.

La cinci minute dupa pauza, Zuber a marcat cu capul dupa un corner executat de pe partea dreapta de Shaqiri. Brazilienii au reclamat ca Zuber l-a impins inainte de a marca pe Miranda, dar arbitrul a refuzat sa apeleze la VAR.

Au evoluat urmatoarele echipe:

Brazilia: Alisson – Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho (Renato Augusto '67), Casemiro (Fernandinho '60), Coutinho – Willian, Gabriel Jesus (Firmino '79), Neymar. Slectioner Tite;

Elvetia: Sommer – Lichtsteiner (Lang '87), Schar, Akanji, Rodriguez – Behrami (Zakaria '71), Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Seferovic (Embolo '80). Selectioner Vladimir Petkovici.

Arbitru: Cesar Ramos (Mexic)

In primul meci al grupei, Serbia a invins, tot duminica, la Samara, reprezentativa din Costa Rica, cu scorul de 1-0 (0-0).

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img