marți, 16 aprilie, 2024

Zlatan Ibrahimovici, dupa transferul lui Razvan Marin la Ajax: ‘Pentru orice tanar ambitios, nu exista un club mai bun’

Distribuie:

Publicat:

Zlatan Ibrahimovic, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai ultimilor ani, a vorbit în presa din Olanda şi i-a sfătuit pe toţi tinerii să aleagă Ajax, datorită filosofiei clubului. "Nu există un club mai bun", aprecizat atacantul suedez, potrivit mediafax.

La Ajax, Ibrahimovic a împărţit vestiarul cu românii Cristian Chivu, Bogdan Lobonţ şi Nicolae Mitea.

"Pentru orice tânăr ambiţios nu există un club mai bun decât Ajax. Felul în care se fac antrenamentele, filozofia clubului, jucătorii de care eşti înconjurat, totul e la un nivel foarte înalt. Recomand oricărui tânăr jucător să meargă la Ajax. Un punct forte al clubului este faptul că au demonstrat de-a lungul timpului că filozofia aceasta funcţionează. E incredibil cât de mulţi jucători de top a produs acest club", a precizat Zlatan Ibrahimovic într-un interviu acordat presei olandeze.

Răzvan Marin a semnat pe cinci ani cu Ajax şi va juca pe Amsterdam ArenA din vară, când o va părăsi pe Standard Liege. "Lăncierii" vor plăti 12,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului de la Standard Liege. Indirect, mijlocaşul de 22 de ani a primit câteva sfaturi preţioase de la Zlatan Ibrahimovic. Suedezul avea 20 de ani când a fost cumpărat de Ajax de la Malmo.

"Dacă ai mentalitatea potrivită, e foarte simplu să progresezi şi să faci paşi mari la Ajax. Trebuie să caşti ochii şi urechile, să înveţi de la nişte profesionişti adevăraţi şi să munceşti din greu. Aceştia sunt paşii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să devii unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Eu încă le sunt recunoscător celor de la Ajax pentru tot ce mi-au oferit", a declarat Zlatan Ibrahimovic

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img