vineri, 19 aprilie, 2024

Zodiac chinezesc 2019. Ce aduce Anul Mistretului de Pamant pentru toate zodiile

Distribuie:

Publicat:

Zodiac CHINEZESC 2019. Un an bun pentru toti. Un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenti. La dolce vita este foarte mult dorita si traita de senzualul Mistret. Motto-ul anului 2019 este “Traieste-ti viata din plin!”. Mistretul este harnic si darnic. Este foarte mandru de cavalerismul si extravaganta sa. Nu este deloc indicat sa cheltui peste masura sau sa investesti in ceva inainte de a face o analiza completa. Pot fi regretate actiunile impulsive, facute in graba.

Norocosul Mistret aduce cu el multumire si siguranta. Acesta este un an in care poti fi fericit fara sa ai nevoie de prea multe succese sau prea multi bani. Nu vor exista multe dificultati pentru aceste impliniri, iar placidul Mistret va radia bunavointa. Totusi, se recomanda o doza de prudenta in ceea ce priveste  banii. Mistretul este mereu dispus la escrocherii.

Anul Mistretului iti poate aduce mai multa implicare in acte caritabile si sociale. Mistretului ii plac reuniunile sociale, asa ca te poti astepta sa-ti faci mai multi prieteni, sa participi la mai multe petreceri. Atentie la excese! Mistretului ii place sa exagereze. Cantarind fiecare actiune, vei putea face fata unor batalii considerate pierdute, ba chiar le vei putea castiga.

Dar iata care sunt previziunile pentru Anul Mistretului de Pamant pentru toate semnele din zodiacul chinezesc.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Sobolan

Nu vei avea prea mult succes in afaceri sau investitii. Va fi, insa, un an de refacere, mai ales ca prietenii si familia te vor solicita din plin si ca timp, si ca finante. Exista riscul sa pierzi o suma mare de bani, daca nu esti atent. Sau, poate, un obiect pretios, de suflet. In plan afectiv, pot aparea trairi contradictorii, care sa-ti complice existenta.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Bivol

In ciuda eforturilor sustinute, rezultatele din anul 2019 nu vor fi pe masura asteptarilor tale. Nu trebuie, insa, sa te ingrijorezi. Iti vei face multe cunostinte care iti vor fi de folos mai tarziu. Un an amestecat in care unele neplaceri din familie si unele frictiuni in activitatea profesionala te pot scoate din ritm. Per total, insa, vei avea un an bun.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Tigru

Trebuie sa-ti infranezi pornirile in acest an pentru ca prosperitatea si abundenta de la inceputul anului nu vor dura multa vreme. Fii foarte atent la investitiile facute si, mai ales, la noii asociati.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Iepure

An amestecat, in care lucrurile par mai stralucitoare decat sunt in realitate si trebuie sa fii foarte atent si mai ales realist atunci cand promiti sau garantezi pentru altii. Dificultati nedorite apar acum, astfel ca nu trebuie sa ai prea multa incredere in altii si sa iti urmaresti indeaproape interesele.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Dragon

Un an bun, in care lucrurile revin pe fagasul normal, iar norocul straluceste prin norii intunecati din timpul Anului Cainelui. Poti avea rezultate favorabile atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Vei avea, insa, parte si de unele evenimente neplacute. Per total, insa, vei petrece si vei calatori dupa pofta inimii, iar viata de familie va fi calma.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Sarpe

Un an agitat si amestecat, in care vei folosi multa energie, dar castigurile nu se vor ridica la nivelul eforturilor. Poti fi urmarit de ghinion la bani, din cauza faptului ca analizezi cu superficialitate investitiile. Nu sunt excluse probleme cu justitia sau despartirea de cineva apropiat. Nu actiona fara sa sa iei in calcul toate aspectele unei situatii.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Cal

Un an nu foarte bun, in care succesul poate fi distrus de interferente din exterior. O suferinta poate intarzia planurile facute. Investitiile si proiectele inainteaza greu si trebuie sa faci multe sacrificii. Dar partea buna este ca inainteaza. Lucrurile incep sa se limpezeasca odata cu inceputul iernii viitoare.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Oaie/Capra

Un an bun pentru tine. Dupa toate neplacerile din ultimii ani, poti fi inca dezechilibrat, insa urmeaza o perioada de refacere. Relaxarea nu este totala, deoarece inca ai niste suspiciuni in ceea ce priveste cateva persoana din randul prietenilor si/sau asociatilor. Ii banuiesti de minciuna si inselaciune si esti precaut. Vestea buna a anului este ca vei avea acces la niste fonduri care iti erau interzise in trecut.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Maimuta

Un an activ, plin de incercare. Pot aparea dispute financiare, necazuri in afaceri sau cu justitia. Si ceva probleme de sanatate par sa-ti dea batai de cap. Toate se pot rezolva, insa, dupa ce vei face cateva compromisuri. Ai de facut concesii dificile, dar nu te increde in nimeni. Nici macar in prieteni. Evita uniunile riscante, aventuroase, pentru ca nu vor avea niciun folos real, ba dimpotriva.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Cocos

Un an tulburator, cu dificultati neasteptate. Poate aparea un regres in viata profesionala sau viata de familie sa sufere cateva turbulente. Asociatii si prietenii de incredere iti pot da satisfactii, dar si sfaturi gresite care te pot face sa pierzi bani. Planifica-ti cu prudenta banii si nu cheltui mai mult decat produci.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Caine

Un an calm, in care se prevad castiguri financiare din speculatii sau beneficii neasteptate. Rezultatele, in general, nu vor fi atat de bune pe cat iti doresti, din cauza unor amanari si stagnari, dar si a unor cheltuieli suplimentare. Poti sa-ti faci prieteni noi, influenti. Este indicat sa-ti cultivi relatiile in acest an.

Zodiac CHINEZESC 2019. Anul Mistretului de Pamant pentru Mistret

Un an stabil, cu castiguri si progrese. Pot aparea si cateva frictiuni in activitate sau acasa, insa niciuna nu iti va tulbura linistea. Fii precaut si cu sanatatea, intrucat pot aparea probleme de natura infectioasa. Venirea iernii iti poate aduce prieteni  noi si influenti.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img