joi, 28 martie, 2024

Zodiac chinezesc saptamana 8-14 iulie 2019. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Distribuie:

Publicat:

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 8-14 IULIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant. Anul Mistretului va tine pana pe 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Anul Mistretului de Pamant este un an bun pentru toti : un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce tine de industrie va prospera. Oamenii se vor simti mai liberi, mai usurati, iar atitudinea politicoasa a Mistretului va genera sentimentul bogatiei. Dar, in ciuda acestor aspecte favorabile, va exista si o urma de ezitare, sovaiala, de indoiala in fortele proprii.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Este o saptamana buna pentru tine cat timp nu lasi bataile de cap si intarzierile sa iti strice starea de serenitate. Te poti astepta la atitudini mai ciudate de la un vecin sau un coleg sau un membru apropiat de familie. Dupa mijlocul saptamanii, te vei simti improspatat si inapoi in forma maxima, permitand weekendului sa fie exact asa cum il doresti. Organizeaza ceva special sau extra romantic daca esti in dispozitia pentru asa ceva. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european? 

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Nu tu esti cel care se misca cu incetinitorul, ci oamenii din jurul tau, dar nu te poti astepta sa fie toata lumea la fel de constiincioasa ca si tine. Spre mijlocul saptamanii, vei simti cum faci progrese solide si vei avea timp pentru prieteni si cei dragi. Daca simti ca este timpul sa mergi mai departe in cariera ta, incepe sa organizezi interviuri. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european? 

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Micile victorii se vor simti ca de aur in aceasta saptamana, in special daca esti un Tigru creativ sau care munceste in domeniul comunicarii. Cei dintre voi care cauta sa isi puna la punct finantele mai bine ar trebui sa va uitati dupa un sfat daca simtiti ca este necesar. Romantismul si relatiile iti vor fi, deasemenea, in minte. De ce sa nu pui la cale ceva special pentru weekend ? Ar trebui sa tinzi spre timp de calitate, nu dupa distractie cu orice pret. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european?

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Fii atent la detalii in aceasta saptamana si sa ai grija speciala daca conduci sau calatoresti. Spre mijlocul saptamanii, permite altor oameni sa aiba si ei loc sa isi spuna opinia in loc sa ii expulzezi cu buldozerul ideilor tale fie ca vor fie ca nu. Weekendul iti va seta propriul ritm si agenda. Doar lasa-te dus de flux si te vei bucura. Fii tu insuti si vei avea o saptamana foarte buna. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european? 

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Exista mai mult despre aceasta viata decat munca, banii si statutul social. Exista relatii importante pe care le-ai neglijat ? Daca da, ofera timp de calitate acestora, hraneste-le si readu-le inapoi pe linia de functionare optima. Foloseste orice timp liber ai in weekend ca sa iesi si sa te relaxezi. Chiar ai mare nevoie. Deasemenea, de ce sa nu iti vizitezi familia sau sa te conectezi cu prieteni la o reuniune relaxanta ? Cum stai cu amorul azi in zodiacul european?

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe
Unele din planurile tale sunt aproape de realizare asa cum nu te gandeai, deci continua sa avansezi in aceeasi directie. Daca esti un Sarpe creativ, te poti astepta la inspiratie proaspata sau chiar la mult meritate laude pentru munca ta. Dupa mijlocul saptamanii si in weekend, tine de orice aranjamente ai facut si ele vor functiona bine pentru tine intr-o forma sau alta. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european? 

Zodiac chinezesc saptamanal Cal
Ai nevoie sa iti stimulezi mintea si imaginatia. Nu este suficient ca doar sa fii ocupat cu toate sarcinile si responsabilitatile tale obisnuite. Spre mijlocul saptamanii, va aparea munca suplimentara careia sa ii faci fata plus vesti placute. In weekend, fie te intalnesti cu oameni noi fie te relaxezi cu cei pe care ii stii bine. Daca cauti romantism, iesi, mergi, circula. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european? 

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie
Deschide-ti mintea spre noi idei, concepte si moduri de a avansa. Cine a spus ca tot ce stii si ai testat deja este mereu cel mai bun mod ? Toata saptamana, va fi cel mai bine sa te conectezi cu tact cu oamenii din jurul tau. Ei nu au nevoie de criticile tale, ci de suportul tau si de parerile tale pozitive. Weekendul va fi linistit dar cald si productiv. Tine aproape de familia ta. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european? 

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 
Tinteste sus in aceasta saptamana si nu vei fi dezamagit. Ce este important este sa nu permiti criticilor altora sa te scoata din circuit. Spre mijlocul saptamanii, cineva apropiat ca avea nevoie de cuvintele tale blande si pline de sustinere care sa ii puna inapoi pe linia de plutire. Cand vine weekendul, tine de propria ta agenda propusa decat sa te lasi influentat de nevoile si interesele altor oameni. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european?

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos
Lasa muzica sa cante in aceasta saptamana. Era si vremea sa te conectezi la divertisment in viata ta. Unii Cocosi trebuie sa depuna un efort in plus intr-o noua poveste romantica. Deasemenea, multi Cocosi care se afla in parteneriate de iubire de termen lung vor gasi ca este benefic sa puna si ei mai mult efort si prezenta pentru consolidarea relatiei. Weekendul se va centra in jurul familiei, legaturilor romantice sau a prietenilor foarte apropiati. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european? 

Zodiac chinezesc saptamanal Caine
Este o perioada excelenta pentru a-ti face tot felul de planuri, in special daca ele vizeaza iubirea, calatoria sau o proprietate. Munca va fi ocupata dar vei fi in stare sa iti urmezi propria cale si sa faci si totul bine si la timp. Este momentul sa avansezi cu spor si sa creezi un impact favorabil. Weekendul va fi tacut si casnic, dar totodata distractiv. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european? 

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret
Unele incalceli, ameteli sau cuvinte ciudate pot crea o tensiune in aceasta saptamana. Cu toate acestea, dupa ce treci de mijlocul saptamanii, barometrul iti va aduce vremea buna emotionala inapoi pe calea ta. Apoi va trebui sa fii in forma sa faci aranjamente si sa nu intarzii la nimic din ce ai programat pentru weekend. Este timpul sa te implici cu putin efort in plus intr-o prietenie speciala sau intr-o relatie romantica. Cum stai cu amorul azi in zodiacul european? 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img