miercuri, 24 aprilie, 2024

Zodiac chinezesc saptamanal 17-23 decembrie 2018. Un nou mesaj intelept chinezesc!

Distribuie:

Publicat:

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 17-23 DECEMBRIE 2018,  din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Castigurile mai mici sunt mai bune decat niciun castig. Orice cauti acum, fie ca e vorba de progres in cariera, iubire sau armonie de familie, energii celeste ce te inspira te vor aseza pe calea cea dreapta. Asculta la inspiratia care curge din Univers. Deasemenea, ia in calcul si planurile unui prieten pentru ca ele ar putea functiona bine pentru tine. Weekendul iti va oferi sanse excelente sa te conectezi cu oamenii tai preferati.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Anumite planuri sau prietenii s-ar putea sa nu progreseze asa cum te asteptai in aceasta saptamana. Trebuie sa accepti asta ca flux firesc in Univers si sa iti adaptezi mintea in consecinta. Unele lucruri asa sunt menite sa fie. Sunt contacte noi importante la orizont. Tine de planurile de weekend pentru ca devierile pot cauza intarzieri si evenimente neprevazute.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Un Tigru intelept stie cand sa priveasca si sa astepte in loc sa atace. Orice se intampla acum in realitatea ta, nu vei obtine niciun rezultat remarcabil daca strigi si tipi despre el. Asteapta, priveste si asculta. Mai tarziu in saptamana, vei fi indemnat sa iei actiune si vei alege intuitiv calea corecta. Calatoriile si excursiile sunt bine reprezentate si benefice pentru weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Mentine-ti o stare de spirit mai echilibrata saptamana aceasta dar asteapta-te la provocari sau la ceea ce poti numi obstacole ciudate. Altminteri, totul este bine. Iepurii indragostiti vor simti cum relatia lor se dezvolta in directia pe care o doresc. Iepurii singuri trebuie sa iti mentina mintile deschise cu privire la noi moduri de a gasi iubirea. Weekendul va fi social si orientat pe timp cu familia. Oricum, fii atent sa stii cum sa gestionezi pe amatorii petrecareti.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Exista asa de multe de invatat doar prin a observa tot ce se petrece in aceasta saptamana. Asculta la ce au de spus oamenii din jurul tau si priveste si ce fac. Spre finele saptamanii, iti vei fi format o noua viziune despre incotro te indrepti si ce ai nevoie sa faci. Weekendul ar fi bun sa fie dedicat activitatilor sportive, creative sau de casa si natura.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe
Nicio saptamana de viata nu este risipita sau degeaba. Chiar daca simti ca nu te apropii de obiectivele tale mai repede, de fapt ai succes in a pune fundatiile vietii pe care o doresti. Daca esti singur si simti ca iubirea este o realitate pe care ti-o doresti, incepe sa te pregatesti pentru aceasta schimbare. Totul incepe intai din starea ta mentala. Toata saptamana si in special in weekend, o anumita relatie speciala va deveni din ce in ce mai usoara. 

Zodiac chinezesc saptamanal Cal
Viata nu este o cursa ! Saptamana aceasta, orice ai face sau ai avea de facut, asigura-te ca o faci bine decat sa faci fara chef sau pe repezeala. Este valabil si despre conectarea la oameni noi si a hrani relatii existente. Spre mijlocul saptamanii, ignora orice tendinte noi enervante printre membrii familiei. Te vei bucura de provocarile distractive pe care weekendul ti le aduce. Caii singuri vor vedea ca atrag o atentie binevenita si placuta. 

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie
Orice subiect te-ar deranja acum, nu te gandesti ca poate esti prea incapatanat sau plin de judecata ? Chiar ar trebui sa te gandesti si la cum gandesc sau simt oamenii inainte de a sari la concluzii. Concentreaza-te pe casa ta si pe aspecte creative ale vietii, mai ales spre weekend. Multi dintre voi veti experimenta o dezvoltare importanta in viata amoroasa in curand.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 
In aceasta saptamana, daca vrei sa spui ceva, spune-o. Nu are niciun rost in a te abtine, din contra, poate inrautari o relatie. Nu toata lumea este la fel de sensibila ca tine si cu siguranta multi nici nu isi dau seama ce simti sau gandesti pana cand nu esti pregatit sa verbalizezi. Asteapta-te la anumite dezvoltari promitatoare intr-o anumita prietenie sau relatie. Lasa si spatiu pentru improvizatie in planurile tale de weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos
Exista magie in aer in aceasta saptamana. Cocosii orientati spiritual vor fi inspirati creativ si vor primi inspiratii proaspete, in timp ce Cocosii orientati pe cariera vor sti exact ce sa spuna sau sa faca la momentul potrivit. Cocosii singuri care fac efortul de a te descurca si de a-si croi un drum spre o relatie, vor vedea ca iubirea intra in aria lor de intelegere. Mergeti dupa cum simtiti in weekend, fara planuri in avans.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine
In aceasta saptamana, iti face bine sa tii de metodele de lucru testate si verificate, precum si de planurile si aranjamentele facute. Daca incerci sa fortezi sa se manifeste orice nou, te poti pregati pentru stres si frecusuri. E un timp pentru toate. Spre finele saptamanii, vei descoperi exact ceea ce o persoana apropiata gandeste. Fa-ti raspunsul plin de tact si abia apoi rosteste-l. In weekend, focuseaza-te pe a arata cat de mult tii la cei pe care ii iubesti.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret
Unele sarcini pot parea fara de sfarsit in aceasta saptamana, in special daca se invart in jurul actiunilor de a cuceri alti oameni cu ideile tale. Mistretii aflati in relatii de iubire au nevoie sa combata energii pamantesti pentru a se zbate puternic sa faca ca lucrurile sa fie din nou distractive. Profita din plin de invitatiile sociale si ocaziile de distractie ale weekendului si orice ai planifica, incearca sa incluzi pe oricine ar trebui sa fie inclus in ele.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img