vineri, 19 aprilie, 2024

Zodiac chinezesc saptamanal 19-25 noiembrie 2018. Un nou sfat intelept chinezesc!

Distribuie:

Publicat:

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 19-25 NOIEMBRIE 2018,  din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 19-25 NOIEMBRIE 2018 2018, conform intelepciunii chinezesti.

Vino in fiecare vineri pe Sfatulparintilor.ro pentru a afla mesajele intelepciunii chinezesti pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Te-ai simtit, probabil, cam stagnant in ultimul timp. Ai nevoie sa iti mentii mintea activa, deci intoarce-te si reconecteaza-te la ce te fascineaza sau implica-te intr-un nou proiect sau studiu. Unii Sobolani au nevoie sa se reconecteze la viata lor sociala sau sa stimuleze o noua iubire. Orice cauti sa realizezi, energii celeste revigorante iti vor sustine atat ideile cat si actiunile. 

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Ceea ce te vei intreba in aceasta saptamana daca vei ajunge prins intr-o neintelegere sau confruntare este „Sunt eu de vina sau sunt ei ?”. Raspunsul astral este : sunt ei. Deci mentine-te ferm si fara vinovatii si totul se va linisti in cele din urma. Pana spre finele saptamanii, vei sti ce sa faci ca sa pui o poveste de iubire inapoi pe drumul bun si vei sti si care sa iti fie urmatoarea miscare in cariera. 

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Tigrii au reputatia de a avea modalitati copilaresti uneori de actiune. Asta nu este un lucru rau pentru ca inseamna ca ai entuziasm, idealism si energie. Pune toate acestea la buna folosinta in aceasta saptamana. Vei avea lucruri de facut si situatii de rezolvat, deci tot inainte. Poate ca unii dintre voi isi vor reevalua cariera sau situatia romantica. Ce vrei de fapt ?

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure
Esti cam satul de cursa sobolanului in care te afli ? De ce sa nu zburzi mai bine de bucurie si entuziasm in timpul liber si sa iti generezi cat mai multe asemenea momente ? Fa ceva special sau doar stai relaxat acasa. In aceasta saptamana, frecusuri mici si enervante te vor domina. Ridica-te deasupra lor si concentreaza-te doar pe ce faci, de ce faci si incotro te indrepti. Asculta opiniile altor oameni chiar daca nu esti de acord cu ei. Tu ai nevoie sa stii cum gandesc.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon
Multi Dragoni au experimentat schimbari mari in ultimul timp, unii acasa, unii la munca. Trebuie acum sa profitati la maxim de noua situatie. Ai explorat-o din plin ? Saptamana va ofera sansa de a va conecta la oameni noi, iar daca esti singur, o oportunitate de a dezvolta o iubire proaspata. Doar fii sincer cu tine si lucrurile vor evolua bine.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe
Doar pentru ca unii oameni par a te critica, nu inseamna ca exista adevar si validitate in ceea ce ei spun. Tu stii ca faci ceea ce este bine pentru tine, deci mergi inainte. Saptamana va fi dominata de subiecte de tin de munca, ingrijire de copii si familie. Gestioneaza totul cu tact si lucrurile vor iesi bine. Asteapta-te la vesti fascinante din zona carierei.

Zodiac chinezesc saptamanal Cal
Ei bine, poate ca unele situatii nu au iesit chiar asa cum ti-ai fi dorit, dar tu ai destule in viata ta care sa te tina ocupat si stimulat. Bucura-te de ceea ce ai. Toata saptamana vei fi in situatii ce necesita manuire cu atentie si mult tact din partea ta. Din fericire si noroc pentru tine, tu esti adeptul de a cuceri oamenii cu modul tau de gandire si exact asta vei face. Foloseste-ti farmecul cunoscut.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie
Energii creative celeste iti sugereaza ca in aceasta saptamana sa iti umpli constient timpul cu activitati culturale si achizitii creative. Daca esti intr-o iubire noua, impinge lucrurile mai departe cu multa delicatete, fara a folosi nicio presiune. Daca esti o Oaie singura, saptamana iti poate oferi ocazia de a intalni o persoana interesanta. Oile aflate in relatii mai vechi pot face mai multe actiuni ca sa se asigure ca lucrurile merg gratios si bine in cuplu.

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta
In aceasta saptamana, vei sorta si clarifica anumite relatii care ar trebui sa se incheie. Dupa ce vei face asta, vei putea merge inainte. Daca cauti un loc de munca nou, saptamana este excelenta pentru a incerca solutii radicale si pentru a retrezi contacte existente. Intr-un aspect ce tine de iubire sau de familie, exprima exact ceea ce simti. Nu are niciun sens sa te ascunzi dupa degete in prefacatorii sau in spatele unor masti. Oamenii chiar au nevoie sa stie exact ce gandesti.   

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos
In aceasta saptamana, daca cineva ti se pare ca se comporta cam ciudat, poarta-te bland si moale cu ei. Ei au ceva in cap si nu vei afla despre ce e vorba daca te enervezi sau ii provoci in mod direct si frontal. Saptamana iti aduce noi idei si noi contacte. Fii flexibil si vei face fata cu brio schimbarilor care au loc. Obiectivele tale sunt in continuare pe rol si active. 

Zodiac chinezesc saptamanal Caine
Ai prea multe de facut si prea multe sarcini marunte si stresante ? Fa mai mult spatiu in care sa te relaxezi si rasfeti. Meriti. Spre mijlocul saptamanii, solicitari suplimentare asupra timpului, energiei si eforturilor tale te pot dobori. Va trebui sa explici anumitor indivizi ca este timpul sa faca pentru ei insisi mai multe si nu tu. Fii sincer dar cu tact. Este o saptamana buna si pentru cumparaturi chilipiruri.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret
Ia aceasta saptamana pe rand zi dupa zi. Planurile ti se pot schimba si unele lucruri pot sa nu functioneze asa cum te astepti, dar vor fi multe consolari si momente distractive. Toata saptamana, trebuie sa fii in forma maxima ca sa faci fata presiunilor adaugate si la munca si acasa. Refuza sa iti lasi concentratia sa clacheze si vei fi bine. In weekend, neaparat relaxeaza-te si destreseaza-te. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img