vineri, 29 martie, 2024

Zodii greu de pacalit

Distribuie:

Publicat:

Daca iti imaginai ca esti maestru in arta disimularii, ei bine afla ca sunt unele persoane pe care nu vei reusi niciodata sa le pacalesti. Au un fler special si o inteligenta aparte, care le face sa aleaga usor bobul de neghina. Vorbim despre femeile cu adevarat geniale pentru care minciuna are picioare foarte scurte.

Gemeni

Pentru binele tau, nu incerca sa pacalesti vreodata in niciun fel o femeie din zodia Gemeni. Intuitia si inteligenta sa aparte o vor face sa afle rapid adevarul. Prinde din zbor informatiile si le trece printr-un filtru de gandire unic, astfel ca pana si cel mai experimentat farsor va avea de furca cu ea. E la curent cu tot ce misca, astfel ca te va prinde foarte usor cu minciuna.

Fecioara

Femeia din zodia Fecioara are o inteligenta practica asa cum rar ai sa mai intalnesti. E foarte echilibrata si vede lucrurile in mod obiectiv. Daca incerci sa-i vinzi gogosi, se prinde de la o posta.

Capricorn

Femeia din Capricorn este la fel de apriga si de vigilenta. N-ai nicio sansa in fata ei. Inteligenta ei e greu de egalat si e dublata de un fler deosebit care o ajuta sa detecteze minciuna precum un radar. Si cel mai important: taxeaza aspru aceste incercari frauduloase de a-i ascunde adevarul. Capricornul reuseste sa faca in cateva clipe conexiuni la care altii ajung foarte greu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img