marți, 19 martie, 2024

Zodiile care vor avea parte de noroc si fericire in 2019

Distribuie:

Publicat:

2019 va fi un an frumos pentru trei semne ale zodiacului, pentru ca isi intalnesc sufletul pereche sau trec la alt nivel relatia in care sunt.

Berbecul, Gemenii si Leii sunt favoriti de astre anul viitor, dar alte semne nu sunt mai putin norocoase.

Berbec
Berbecul trebuie sa se pregateasca pentru schimbare. Mai ales in viata personala. Stelele promite celor nascuti sub acest semn intalniri romantice noi, care mai tarziu se pot transforma intr-o poveste de dragoste frumoasa, cu un final fericit. Si la partea financiara stati bine. Vin zile frumoase.In fiecare zi, in fiecare luna, Berbecul va simti un aflux de energie!

Gemeni.
Veste buna pentru Gemeni. Cei care nu sunt inca intr-o relatie vor avea ocazia sa se intalneasca cu dragostea adevarata in 2019. Cum se vor dezvolta relatiile va depinde in mare masura de Gemeni insisi, sau mai degraba de dorinta lor de a face acest pas. Fericirea, intregul an ii va insoti pe reprezentantii acestui semn zodiacal.

Leu.
In sfarsit, anul asta e pentru tine, Leule! Trebuie sa-ti intalnesti dragostea adevarata si, poate, chiar sa te gandesti la o familie. Oamenii casatoriti se vor asigura din nou ca au facut o alegere buna. Cei care nu si-au gasit inca jumatatea, o pot intalni in acest an. Horoscop dragoste pentru alte semne zodiacale pentru anul 2019:

Taur.
Relatia dvs. poate trece printr-o faza dificila, dar numai prin comunicare veti primi raspunsuri la intrebarile care va intereseaza atat de mult! Din fericire, asteptati o relatie armonioasa si calda!

Rac
Daca nu va panicati si nu va schimbati atitudinea, puteti gasi un partener sufletesc sau puteti intoarce entuziasmul si armonia relatiei voastre actuale!

Fecioara.
La inceputul anului veti intampina cateva greutati pe care le puteti depasi cu usurinta daca sunteti atenta la sfaturile rudelor, sau a acelor apropriati de dumneavoastra! Aveti grija cum va cheltuiti timpul si sentimentele.

Balanta.
In loc sa va ingrijorati fara nici un motiv, amintiti-va toate lucrurile bune din relatia voastra! Balantele, care au inceput sa se intalneasca cu cineva, – studiati cu atentie partenerul dvs.! Nimic nu aduce oameni impreuna ca un interes reciproc.

Scorpion.
Acest semn asteapta o iubire puternica, pasionala. Desi Scorpionul poate parea insensibil, este doar o carapace. Si, in general, acesta este un semn foarte sensibil. Scorpionilor nu le place sa-si arate emotiile in public, dar daca sunt indragostiti, o intreaga serie de sentimente ii asteapta pe partenerul lor.

Sagetator.
Dragostea si aventura este sportul preferat al Sagetatorului si este intotdeauna pregatit pentru noi experiente cu persoane noi. 2019 nu face exceptie. Pregateste-te sa iubesti sa traiesti din plin, pentru ca asta e anul tau!

Capricorn.
Acesta este un moment bun pentru viata de familie. Capricornul si jumatatea sa vor avea o puternica legatura emotionala si mentala. Relatiile se vor intari, dar cu conditia ca Capricornul sa-si controleze mania pentru a domina. In caz contrar, vor exista neintelegeri.

Varsator.
In 2019, Varsatorul asteapta atat bine, cat si rau. Este posibil sa fiti nevoiti sa discutati serios cu partenerul dvs., pentru a evita astfel disputele inutile.

Pesti.
Pestii au ocazia sa mearga cu jumatate de mana in fata altarului! Pestii care cauta un partener vor gasi pe cineva special. Mult noroc de partea ta. 2019 este momentul echilibrului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img