vineri, 29 martie, 2024

Zodiile care vor avea parte de schimbari radicale in luna ianuarie

Distribuie:

Publicat:

Ianuarie este o luna cu evenimente astrologice importante, care vor avea un impact destul de puternic asupra majoritatii zodiilor. 4 sunt zodiile care vor avea parte de schimbari radicale in luna septembrie.

RAC

Voi veti avea parte de evenimente placute, poate chiar schimbari semnificative, in sectorul relatiei de cuplu. Dupa 8 ianuarie 2018, cand Venus i se alatura lui Jupiter in casa iubirii Racului, voi veti beneficia de o putere de seductie crescuta. Urmare a acesteia, viata voastra amoroasa are sanse maxime sa devina intensa. In plus, astrele iti pot aduce surpriza unei apropieri neasteptate. Se poate naste o pasiune extraordinara intre voi si persoane pe care pana acum le considerati doar simple cunostinte. Daca sunteti singuri, este aproape sigura perspectiva inceperii unei relatii care, dupa toate datele astrologice, ar putea fi una de foarte lunga durata. Daca sunteti intr-o relatie de multi ani, ati putea avea surpriza renasterii unei pasiuni subite intre voi si partenerul de viata, care nu va face altceva decat sa consolideze relatia voastra.

LEU

Zodiile care vor avea numai de castigat in luna ianuarie. Nu trebuie sa isi faca griji in privinta banilor! In ianuarie, voi puteti avea parte de schimbari radicale in cel putin doua domenii ale vietii, atat in cel al relatiei de cuplu, cat si in cel al muncii. Aceste schimbari, insa, nu vor fi neaparat pozitive. In cazul unora dintre voi, ar putea avea loc rupturi bruste si definitive de partenerul de viata, in special pe fondul instrainarii din ultima vreme. Totusi, daca iubirea voastra este sincera, puteti depasi cu usurinta acest prag. In plan profesional, contextul astral favorizeaza progresul. Este posibil sa vi se propuna ocuparea unui post mai bine remunerat, dar la fel de posibil este sa atrageti de partea voastra oameni influenti la locul de munca, ce v-ar putea ajuta, in viitorul apropiat, sa avansati. Va faceti remarcat cu usurinta, dar aveti tendinta sa generati prea usor conflicte.

BALANTA
Astrele influenteaza puternic, in cazul vostru, sectorul relatiei de cuplu. Viata voastra sentimentala este, insa, una problematica in aceasta luna. In interiorul unor cupluri, contextul astral favorizeaza reaprinderea flacarii pasiunii. Pe de alta parte, insa, unora dintre voi le-ar putea iesi in cale o veche iubire pentru care, in trecut, au avut o pasiune puternica. Luna ianuarie ar putea veni cu schimbari radicale, din pacate dintre cele nefericite, in cazul acelor nativi care aleg sa insele increderea partenerilor si sa-si incalce angajamentele luate, lasandu-se prada focului care arde in ei si care ii indeamna la flirturi si la aventuri. Pentru unii, poate fi sfarsitul unei relatii care dureaza de ceva vreme. Pentru altii, septembrie vine cu noi relatii, dar care nu promit sa dureze prea mult.

VARSATOR
In ianuarie, contextul astral favorizeaza schimbarile mai ales in sectorul profesional. Jupiter, marele benefic, poate conduce la succese rasunatoare la locul de munca. In acelasi timp, aceea planeta va poate impinge sa faceti prea usor promisiuni fara acoperire. rezultatele spectaculoase pe care este foarte probabil sa le aveti la job vor fi facilitate si de anumite persoane influente, pe care ati stiut sa le tineti aproape. Tineti-va departe, totusi, de discutiile si de actiunile agresive si egoiste. Incercati sa nu actionati doar dupa capul vostru. Tineti seama si de sentimentele, dar si de recomandarile celorlalti, mai ales daca sunt oameni cu ceva experienta de viata.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img