marți, 19 martie, 2024

Zorleni: Accident din cauza neatentiei

Distribuie:

Publicat:

Din cauza neatentiei in conducere, un barbat din comuna Zorleni care se deplasa cu autoturismul a suferit vatamari corporale care au necesitat internarea acestuia in spital.

In dupa-amiaza de 03 octombrie ,pe raza comunei Zorleni a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unui barbat.
Politistii rutieri au efectuat cercetarea la fata locului si au stabilit faptul ca in timp ce V. Mihai, de 65 ani, din comuna Zorleni se deplasa cu autoturismul pe D.N. 24, pe raza localitatii Simila, din cauza neatentiei in conducere a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si a parasit partea carosabila.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a barbatului. Acesta a fost transportat la Spitalul municipal de Urgenta „Elena Beldiman” Barlad unde a fost diagnosticat cu „fractura os occipital, traumatism cranio-cerebral”.
   
“Politia Romana recomanda  conducatorilor auto sa adopte o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelelor, sa efectueze fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare.Politistii recomanda conducatorilor de vehicule sa circule cu viteza redusa,adaptata permanent conditiilor concrete din trafic, in special cand se circula in coloana. De asemenea, pentru un plus de siguranta, se impune si marirea distantei in mers intre vehicule.”a declarat Mihaela Straub,purtator de cuvant din cadrul IPJ VASLUI

Totodata, politistii rutieri atrag atentia asupra respectarii regimului legal de viteza intrucat viteza execesiva si cea neadaptata la conditiile meteo, de drum sau trafic, reprezinta un factor generator al accidentelor rutiere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img