marți, 19 martie, 2024

ZORLENI : RETINUT PENTRU SAVARSIREA INFRACTIUNII DE TALHARIE

Distribuie:

Publicat:

Politistii au retinut pentru 24 de ore un barbat de 42 de ani, din comuna Zorleni, care a sustras prin violenta banii unui consatean. Acesta va fi prezentat organelor judiciare cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.  

Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Barlad au probat activitatea infractionala a unui barbat de 42 de ani, din comuna Zorleni, banuit de savarsirea infractiunii de talharie, victima fiind un consatean in varsta de 38 de ani.

Politistii au demarat cercetarile urmare a sesizarii victimei, din seara de 20 mai. 

In fapt, in seara respectiva, victima a consumat bauturi alcoolice intr-un bar din localitatea de domiciliu impreuna cu barbatul de 42 de ani si alte persoane. La un moment dat,  barbatul de 42 de ani, profitand de faptul ca victima se afla sub influenta bauturilor alcoolice, i-a inlocuit o bancnota de 100 de lei cu una de 10 lei. Partea vatamata a observat acest lucru si intre cei doi a izbucnit un conflict. In fata localului, barbatul a lovit victima si apoi i-a sustras din buzunar si suma de 1650 de lei, dupa care a parasit zona.

Ieri, politistii l-au retinut pe barbat 24 de ore, iar astazi acesta va fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Barlad, respectiv Judecatoria Barlad cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img