joi, 18 aprilie, 2024

1.400 de dolari pretul unui permis de conducere fals

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier efectueaza cercetari cu privire la un cetatean moldovean care a prezentat la control un permis de conducere rusesc fals, pe care l-a procurat platind suma de 1.400 de dolari.

In data de 22 mai., in jurul orei 05.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier – I.T.P.F. Iasi, pentru efectuarea formalitatilor necesare intrarii in tara, cetateanul moldovean Vitali N., in varsta de 26 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes Vito.

La controlul de frontiera, tanarul a prezentat un permis de conducere similar celor eliberate de autoritatile din Federatia Rusa.

Politistii de frontiera au procedat la efectuarea unor verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals.

  In legatura cu cele constatate, persoana in cauza a declarat ca a procurat documentul din Federatia Rusa de la o persoana ale carei date de identitate nu le cunoaste, platind suma de 1.400 de dolari.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor  de  fals material  in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img