News Flash:

11 INTREBARI CIUDATE

24 Septembrie 2014
1926 Vizualizari | 0 Comentarii
Domnule Traian Basescu, pozitia dumneavoastra pe teme de politica internationala si declaratiile deosebit de grave, chiar belicoase la adresa Rusiei au nascut o puternica ingrijorare in rindul poporului si din acest motiv va invit sa raspundeti oficial opiniei publice romanesti urmatoarelor intrebari:

   1. De la inceputul conflictului din Ucraina aveti o pozitie transanta antiruseasca, proucraineana. Dat fiind faptul ca UCRAINA NU ESTE STAT MEMRU NATO, Ucraina nu este si nu a fost niciodata un stat aliat sau prieten al Romaniei (va reamintesc doar diferendul cu Insula Serpilor si situatia dramatica a romanilor bucovineni din Ucraina), sondajele de opinie din Ucraina scot in evidenta faptul ca din punctul de vedere al ucrainenilor, Romania este cel mai detestat stat vecin al Ucrainei, minoritatea romaneasca din Ucraina a fost mereu asuprita, nedreptatita si nu i s-au respectat drepturile, DE CE EXPUNETI INTR-UN MOD DEOSEBIT DE GRAV SI PERICULOS ROMANIA APARIND UCRAINA SI ATACIND RUSIA ?
   2. Atacati in mod repetat Rusia, intr-un mod deosebit de dur, violent, pentru ca sustine insurgentii filorusi din estul Ucrainei, dar va intreb: daca rusii ar da o lovitura de stat la Chisinau si si-ar aduce la putere servitori care sa le satisfaca dorinta de jaf a Moldovei, ROMANIA NU AR AJUTA (in toate modurile posibile) EVENTUALI INSURGENTI FILOROMANI CARE AR LUPTA PENTRU PASTRAREA IDENTITATII NATIONALE SI SALVAREA MOLDOVEI DE LA JAF ?
    3.Considerati ca victimele din estul Ucrainei (inclusiv victimele avionului malaezian prabusit) reprezinta responsabilitatea exclusiva a Rusiei, mai mult, ati folosit cuvinte deosebit de grave la adresa lui Vladimir Putin, considerat a fi unul dintre cei mai puternici daca nu chiar cel mai puternic om de pe planeta, expunind astfel intr-un mod foarte periculos Romania. Inteleg ca suferiti foarte mult pentru victimele ucrainene si pentru pasagerii olandezi (doar pentru cei olandezi !) decedati in accidentul aviatic, dar va intreb: DE CE NU V-ATI EXPRIMAT NICIODATA COMPASIUNEA PENTRU MIILE DE VICTIME DIN FASIA GAZA DIN CARE ENORM DE MULTI COPII ? CUM SE FACE CA LA ADRESA ISRAELULUI SI A LUI BENJAMIN NETANYAHU NU ATI AVUT NICIODATA CUVINTE DE CRITICA SI NU ATI FOLOSIT NICIODATA EPITETE DE GENUL CELOR FOLOSITE IN CAZUL RUSIEI SI A LUI PUTIN?
   4. Dat fiind ca prin actiunile sale, statul Israel si Benjamin Netanyahu au produs mii de victime din rindul civililor nevinovati, neinarmati, nu considerati ca ar fi normal sa sesizati Tribunalul Penal International pentru anchetarea lui Benjamin Netanyahu pentru infractiunea de crime impotriva umanitatii si/sau genocid la fel ca in cazul lui Milosevici dupa razboiul din 1999, precum si sanctiuni economice impotriva Israelului asa cum ati cerut impotriva Rusiei ?

Dat fiind faptul ca prin actiunile armatei ucrainene de atacare a cetatenilor ucraineni filorusi ce doresc autonomia zonelor cu populatie majoritara de etnie ruseasca, au fost ucisi mii de cetateni ucraineni, nu considerati ca ar fi normal sa sesizati Tribunalul Penal International pentru anchetarea lui Porosenko in aceeasi cauza ca si in cazul lui Netanyahu ?

DE CE AVETI O ATITUDINE ATIT DE DIFERITA IN A-L JUDECA PE PUTIN IN COMPARATIE CU NETANYAHU SI POROSENKO, PENTRU FAPTE CEL PUTIN LA FEL DE GRAVE ALE CELOR DIN URMA?

    5.Dat fiind faptul ca majoritatea tarilor europene de “categoria” Romaniei (Ungaria, Bulgaria, Austria, Serbia, Cehia, Slovacia, Polonia) au pastrat o atitudine rezervata, neutra in problema Ucrainei, preferind SA NU VORBEASCA NEINTREBATE pentru a nu-si atrage ura si antipatia unui colos ca Rusia, DE CE DUMNEAVOASTRA ATI ALES SA EXPUNETI ROMANIA INTR-UN MOD DEOSEBIT DE PERICULOS FARA CA ACEST LUCRU SA FI FOST NECESAR, FARA CA CINEVA SA VA CEARA PAREREA ?
   6. Ati criticat guvernul Ponta ca prefera sa aloce bani primariilor in loc sa aloce acei bani pentru armament care sa fie livrat Ucrainei sub forma de ajutor in lupta impotriva insurgentilor filorusi. DE CE CONSIDERATI INTERESELE OLIGARHILOR UCRAINENI SI ALE CORPORATIILOR CE URMARESC ACAPARAREA BOGATIILOR UCRAINEI, MAI IMPORTANTE DECIT INTERESELE DE DEZVOLTARE ALE LOCALITATILOR ROMANESTI ?
   7. Interesele istorice ale Romaniei sint de a pastra o relatie buna cu Rusia, interesele romanilor sint de a fi pace si nu de a fi decimati intrun eventual razboi cu Rusia. Prin atitudinea dumneavoastra ostila, agresiva, profund NEDIPLOMATICA si ILOGICA in raport cu Rusia, expuneti in mod foarte grav acest popor pe care il (ne)reprezentati.

NU CONSIDERATI CA IN CALITATE DE PRESEDINTE AL ROMANIEI AR TREBUI SA AVETI CA PRORITATE INTERESELE ROMANILOR SI A ROMANIEI SI NU A FACE PE PLAC INTERESELOR AMERICANE IN ZONA ?

    8.Observ ca sinteti foarte sensibil cu privire la amestecul trupelor rusesti in Ucraina unde Rusia ar putea aduce un argument foarte pertinent pentru interventie: apararea populatiei de etnie ruseasca impotriva agresiunii armatei ucrainene care a dus pina acum la mii de victime din rindul civililor de etnie rusa si exodul in Rusia a peste 700.000 de etnici rusi. DE CE NU ATI AVUT ACEEASI POZITIE CU PRIVIRE LA INTERVENTIA ARMATEI AMERICANE IN AFGANISTAN, IRAK, SERBIA, LIBIA, etc. , INTERVENTII ARMATE TOTAL NEJUSTIFICATE COMPARATIV CU INTERVENTIA RUSIEI IN UCRAINA ?
   9. Ati fost un vajnic militant pentru cresterea procentului alocat de la buget pentru inarmare in detrimentul educatiei si a sanatatii. IN CAZUL UNUI RAZBOI CU RUSIA (asa cum pare ca va doriti), CITE SECUNDE SAU MINUTE IN PLUS VA PUTEA REZISTA ROMANIA IN FATA RUSIEI DACA VOM TRIPLA BUGETUL ALOCAT APARARII?
    10.Romania si poporul roman nu mai sint astazi stapini nici pe industria romaneasca, nici pe agricultura romaneasca, nici pe bogatiile subsolului romanesc, nici pe padurile romanesti, nici pe sistemul sistemul energetic national. Practic romanii nu mai sint stapini pe nimic in Romania. (Shimon Peres spunea cu mindrie intr-o celebra cuvintare ca israelienii sint stapinii Romaniei). In aceste conditii, va intreb: DE CE TREBUIE SA FIE CHELTUITI BANII ROMANILOR (BANI DE LA BUGET) PENTRU INARMARE, DE CE TREBUIE SA MEARGA LA RAZBOI TINERII ROMANI PENTRU APARAREA UNEI TARI, A UNOR BOGATII CARE NU LE MAI APARTIN ?

    11.Am inteles din declaratiile dumneavoastra inechivoce ca sinteti un “infocat” pro american , dar va intreb: UN PRESEDINTE AL ROMANIEI NU AR TREBUI SA FIE PRO ROMAN… SI ATIT ?

Eu si poporul roman slobod la minte asteptam raspunsuri de bun simt din partea dumneavoastra.

Asta desigur, in cazul in care aveti astfel de raspunsuri si daca nu cumva singurul raspuns de bun simt este faptul ca SINTETI OBLIGAT LA UN ASTFEL DE COMPORTAMENT ABERANT, PROFUND ANTI ROMANESC DE CATRE STAPINII DUMNEAVOASTRA ALE CAROR INTERESE SINT DIN PACATE DIVERGENTE DE CELE ALE POPORULUI ROMAN…

Necazul si mai mare pentru acest popor este ca dupa dumneavoastra va urma un alt presedinte care mai devreme sau mai tirziu, “mai de voie, mai de nevoie”, tot o umila marioneta in slujba arhitectilor NWO va fi…

Pentru Romania nu mai exista decit o singura speranta de salvare – CONSTITUTIA MERITOCRATA !

Dar pentru a o putea implementa ar fi nevoie de un mare om de stat, de un presedinte patriot. Si cum la asta romanii, din pacate, nu se prea pricep…tare mi-e teama ca vom fim nevoiti in curind a spune “adio” istoriei…

 

Laurentiu Primo

www.meritocratia.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 34 queries | Mysql time :0.048267 (s)