luni, 18 martie, 2024

110 grame de cannabis, 22 grame anfetamina si 50 comprimate ecstasy, descoperite la Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au prins în flagrant delict, la data de 8 aprilie., două persoane bănuite de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc.

De asemenea, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, la adrese din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate peste 110 grame de droguri de risc (cannabis), 50 de comprimate ecstasy (MDMA), aproximativ 22 de grame de amfetamină, obiecte folosite la cântărirea și comercializarea acestora și telefoane mobile.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, începând cu anul 2019 şi până în prezent, persoanele cercetate ar fi desfăşurat activităţi specifice traficului de droguri de risc şi mare risc, în municipiului Bârlad.

La data de 8 aprilie, procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, din municipiul Bârlad.

În cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inpectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img