vineri, 29 martie, 2024

2 pustanii din muncipiul Vaslui au primit cate o contraventie pentru utilizarea articolelor pirotehnice

Distribuie:

Publicat:

 "La data de 22.11.2022, în jurul orei 19.00, echipajul de poliție locală aflat în serviciul de patrulare, în zona Teatrul de Vară, a surprins doi tineri în timp ce utilizau petarde, tulburând liniștea publică. Polițiștii locali au procedat la legitimarea celor doi adolescenți, ambii cu vârsta de 14 ani, având domiciliul pe raza mun. Vaslui, ocazie cu care au întocmit procese-verbale de contravenție, părinții acestora fiind informați cu privire la fapta comisă.

Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă înștiințăm tinerii municipiului Vaslui cu privire la faptul că, folosirea materialelor pirotehnice, inclusiv a petardelor, și tulburarea liniștii cetățenilor sunt interzise de normele legale în vigoare.

Deoarece, din experiența anilor anteriori, această perioadă este specifică acțiunilor de tulburare a ordinii publice prin folosirea petardelor, conducerea Poliției Locale Vaslui va intensifica activitățile de patrulare și cu polițiști locali în civil, pentru a preîntâmpina și descuraja utilizarea materialelor pirotehnice, prin depistarea și sancționarea persoanelor care dețin, comercializează și folosesc astfel de materiale pirotehnice, cu încălcarea prevederilor legale.

Pe acestă cale apelăm la spiritul civic al cetățenilor și îi rugăm ca, de fiecare dată când constată aspecte de natura celor expuse mai sus, să apeleze de îndată Dispeceratul Poliției Locale Vaslui la numerele de telefon: 0745376704, 0235/315756, pentru a se interveni cu operativitate în luarea măsurilor care se impun. " este mesajul Politiei Locale al municipiului Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img