vineri, 29 martie, 2024

20 de lucruri pe care le poti face cand PLOUA

Distribuie:

Publicat:

Ai timp liber dar ploaia nu te lasa sa iesi din casa? Nu te intrista, pentru ca si aici iti poti petrece timpul intr-un mod foarte placut.

Noi am facut o lista cu 20 de variante. Tu alege ce-ti place!

1. Fa-ti o cana mare de ceai aromat si cateva sendvisuri si instaleaza-te comod in fotoliu. Citeste o carte pe care iti doreai de mult sa o lecturezi sau reciteste una care ti-a placut foarte mult!

2. E bine sa stii mereu ce ai in dulapuri. Asa ca ploaia e bine-venita pentru o evaluare. Inventariaza-ti garderoba, bijuteriile si accesoriile. Verifica hainele si selecteaza-le pe cele care nu iti mai vin, sunt uzate sau trebuie modificate. Renunta la pantofii scalciati, cerceii desperecheati si bratarile vechi!

3. Daca ai facut recent evaluarea garderobei, poti trece la DVD-uri, albume foto, biblioteca si alte dulapuri si sertare. Important e sa le iei usor, sa nu te enervezi si sa consideri acest lucru o distractie, nu o obligatie de a face curatenie.

4. Prepara o prajitura sau o reteta pe care voiai de mult s-o incerci!

5. Imbraca-te si incalta-te comod, cheama un taxi si du-te la cel mai mare mall din oras. Colinda magazinul si cumpara ce-ti place, dar nu uita sa tii cont de buget!

6. Daca ai copii, poti sa-i distrezi propunandu-le sa joace o sceneta pe care sa o inregistrezi si apoi sa-i lasi sa o asculte.

7. Vorbeste cu o prietena la telefon, scrie-i o scrisoare daca e in alt oras sau invit-o la tine. Daca iti face placere, fa-i chiar tu o vizita!

8. Pune un CD cu muzica si danseaza pe ea ori fa gimnastica!

9. Redecoreaza-ti camera, schimba draperiile sau orneaza-le cu fluturi si flori crosetate. Daca te pricepi, coase fete de perna decorative, astfel incat sa se asorteze cu draperiile!

10. Fa cumparaturi pe internet, intra in discutie pe forumuri sau cauta si pune-te la punct cu ultimele noutati din domeniul tau de interes!

11. Umple cada cu apa, adauga sare de baie si uleiuri esentiale si rasfata-te printre arome. Cand iesi din baie, aplica un lapte de corp hidratant si continua sedinta de relaxare, facandu-ti manichiura si pedichiura!

10 idei care te vor ajuta sa devii FERICIT

12. Prepara un castron mare de popcorn, baga-te in pat si vizioneaza un film bun!

13. Fa-ti un jurnal in care sa lipeste fotografii, decupaje din reviste sau stiri din ziare si sa notezi impresii despre cum te influenteaza tot ceea ce ti se intampla si ce te inconjoara!

14. Intocmeste o lista cu membrii familiei, colegi de serviciu si prieteni si noteaza in dreptul fiecaruia data de nastere si care ar fi cel mai potrivit cadou. Cu siguranta iti va fi de mare folos cand ziua respectiva se apropie!

15. Mergi la o piesa de teatru sau viziteaza un muzeu!

16. Daca sotul tau este acasa sau ai vreo vecina disponibila, invita-i la un joc de carti ori rummy!

17. E vremea pentru momente romantice in doi. Imbie-ti partenerul cu o baie calda, un masaj aromat, o partida de amor si apoi un somn pe cinste!

18. Ingrijeste plantele din ghivece. Curata-le frunzele uscate, replanteaza-le, schimba-le pamantul sau picteaza ghivecele!

19. Tricoteaza-ti un pulover, coase un goblen sau croieste-ti o fusta dintr-o rochie veche!

20. Vezi ce ai prin camara si in frigider si fa-ti o masca de fata. Alege ingredientele in functie de problemele pe care le are tenul tau. Spre exemplu, morcovii, rosiile si lamaia sunt destinate tenului gras, iar mierea si galbenusul sunt bune pentru cel uscat. Demachiaza-te si aplica masca. Respecta termenul necesar ca masca sa actioneze, apoi clateste fata cu apa calduta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img