vineri, 29 martie, 2024

2018, an negru pentru showbiz. Care sunt starurile care ne-au parasit anul trecut

Distribuie:

Publicat:

Cei mai multi dintre pamanteni au intrat in 2019 cu gandul ca vor lasa in urma lor tot ce a fost rau in 2018. Ceea ce nu putem uita prea usor este numele personalitatilor care ne-au parasit anul trecut.

Peste 6.800 de celebritati din toata lumea, definite dupa standardele Wikipedia, au murit in 2018. Unele nume s-ar putea sa va fie total necunoscute, prin urmare ne vom rezuma la persoanele influente cu care publicul din Romania este familiarizat. Huffington Post a dus cercetarea mai departe si a stabilit ca 2018 a fost cel mai negru din 2010 incoace, in ceea ce priveste numarul de celebritati care au incetat din viata.

Printre starurile care ne-au parasit anul trecut se numara Stan Lee, legendarul creator ar supereroilor Marvel care are origini romanesti. Stan Lee s-a stins din viata la 12 noiembrie, la varsta de 95 de ani.

Tot in 2018, omenirea si-a luat adio de la Regina muzicii soul, Aretha Franklin. Cantareata s-a stins la varsta de 76 de ani, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala grea, cancer pancreatic.

Actorul Burt Reynolds a plecat si el la varsta de 82 de ani, pe 6 septembrie 2018. Familia actorului a catalogat moartea sa drept „neasteptata”.

Diplomatul ganez Kofi Annan, cel de-al saptelea secretar general al Natiunilor Unite, s-a stins din viata la 18 august, la varsta de 80 de ani. In 2001, Annan a fost distins cu premiul Nobel pentru Pace.

Astrofizicianul Stephen Hawking se numara si el pe lista personalitatilor care au murit in 2018. Avea 76 de ani.

Aflat in floarea varstei si afirmarii, DJ Avicii si-a luat viata in 20 aprilie 2018, intr-o camera de hotel din Oman. Muzicianul, pe numele sau real Tim Bergling, a fost inmormantat intr-un cimitir cunoscut din orasul natal Stockholm.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img