sâmbătă, 20 aprilie, 2024

3 metode să obții un living complet nou, rapid și simplu

Distribuie:

Publicat:

Cauți idei creative de renovare a livingului cât mai rapid și ieftin? Indiferent dacă trebuie să îți redecorezi livingul sau dacă ești doar plictisit de designul actual și vrei câteva schimbări simple, consultă aceste sfaturi ingenioase și super rapide, care îți pot transforma locuința în doar câteva ore.

Indiferent dacă decizi să adăugi un set de pernuțe decorative sau să atragi atenția prin amplasarea unei piese accent, aceste sfaturi te vor ajuta să creezi o sufragerie elegantă și confortabilă, în care vei dori petreci mult mai mult timp.

Iată o listă cu cele mai bune 3 moduri de a-ți amenaja livingul, idei de decor inspirate de la desingeri și arhitecți.

  1. Pereții accent

Aplicarea unui tapet pe un perete accent este o modalitate excelentă de a upgrada rapid și ieftin designul unei sufragerii, de a umple un spațiu gol și de a oferi personalitate acestuia. Tapetul este simplu de aplicat și de întreținut, iar gama largă de stiluri, modele și culori te va încânta cu siguranță și îți va transforma livingul într-un timp atât de scurt. De asemenea, poți utiliza fotografii personale sau fototapet.

  1. Reamenajarea livingului în câtiva pași

Reconfigurarea aspectului sufrageriei poate schimba complet vibe-ul întregii locuințe. Poți începe prin mutarea poziției canapelei și a fotoliilor, pentru a crea astfel un colț de lectură sau pentru a adăuga o masă care să servească drept birou.

Ai un living micuț? Chiar dacă ești limitat de spațiu și mișcarea mobilierului nu este chiar o idee prea bună pentru tine, ai putea încerca să-l împingi către perete mai mult, pentru a profita de fiecare centimetru în plus. Aici poți vizualiza mai multe exemple prin care îți poți decora rapid și ușor o cameră de zi.

  1. Adaugă accesorii livingului tău

Da, pernuțele decorative pot aduce un plus decorului din living. Accesoriile decorative au abilitatea incredibilă de a schimba complet o cameră, chiar dacă tot ce ai făcut a fost să adăugi câteva perne pe canapea și fotolii. Disponibile într-o mulțime de dimensiuni, forme, culori și texturi diferite, acestea ar putea fi tot ceea ce lipsea din sufrageria ta.

Livingul este, probabil, unul dintre cele mai importante spații din casa ta. Este, cu siguranță, locul în care familia ta se adună și unde petreci weekendurile alături de oaspeții tăi. Este firesc să dorești ca această cameră să arate cât mai bine. Dar, în timp ce renovarea unei încăperi este întotdeauna un proces îndelungat și costisitor, o redecorare rapidă îi va reda strălucirea fără o reproiectare completă, economisind timp și bani.

 

Foto: Pixabay

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img