joi, 28 martie, 2024

32 kilograme de peste confiscate de politistii de frontiera braileni

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera (SPFBraila – ITPF Iasi, pe timpul desfasurarii unei actiuni de combatere a faptelor de braconaj piscicol, au descoperit intr-un autoturism 32 kilograme de peste, pentru care cel care le detinea nu a putut prezenta documentele legale.

Citeste si: Tutun aromatizat pentru narghilea, confiscat la P.T.F. Albita

In data de 8 septembrie 2016, in jurul orei 13.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, au oprit pentru control, la intrarea in localitatea de frontiera Trufesti, un autoturism marca Volskwagen Passat,condus de cetateanul roman Remus B., care era insotit  de catre Gheorghe V., ambii in varsta de 34 ani, domiciliati pe raza judetului Braila. In urma controlului efectuat asupra autoturismului, politistii de frontiera braileni au descoperit cantitatea de 32 kilograme de peste, specia sanger, provenita din pescuit. Pe timpul cercetarior Gheorghe V. a declarat ca pestele ii apartine, dar nu poate prezenta documente legale.

Citeste si: VAMA ALBITA:”Document fantezist” descoperit la frontiera Romaniei

Cantitatea de peste, in valoare de 140 lei, a fost ridicata si predata unei societati de profil spre valorificare. In cauza, politistii de frontiera braileni efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de detinerea, transportul sau comercializarea fara documente legale a pestelui, icrelor ori produselor din peste obtinute din pescuit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img