News Flash:

4 sfaturi simple pentru a salva un pulover distrus la spălare

3 Ianuarie 2020
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Pulover distrus la spalare 1060x600

Pulover distrus la spălare? Când nu cade prada moliilor, o altă provocare așteaptă fibra de lână delicată: întreținerea! Puloverele din lână Merino sau puloverele din cașmir pot fi ușor deteriorate, deformate în mașina de spălat. Îmbrăcămintea fragilă din lână se umflă și se micșorează chiar și atunci când este spălată cu un detergent special și la un program de spălare pentru rufe delicate sau program de lână. După utilizarea temperaturii greșite de spălare, puloverul poate deveni importabil și prea mic. Cu toate acestea, nu este nevoie să scapi de el… Într-adevăr, poți testa trucurile bunicii pentru a încerca să il recuperezi înainte să te resemnezi si să-ți iei la revedere! Iată 4 tehnici pe care le puteți testa pentru a salva puloverul adorat restrâns la spălare.

Metoda 1: Balsam

1) Umpleți-vă chiuveta cu apă călduță și adăugați două linguri de balsam. Unii oameni folosesc chiar șampon.

2) Puneți puloverul in lighean și lăsați-l să se înmoaie timp de 30 de minute.

3) Îndepărtați puloverul înfășurându-l într-un prosop sau punandu-l între două prosoape.

4) În sfârșit, trebuie uscat plat. În plus, nu ezitați să trageți ușor de el în mod regulat pentru a-și întinde și ventila fibrele. Odată uscat, încercați să purtați imediat țesătura de lână în cauză.

Pulover distrus la spălare? Metoda 2: Glicerina

1) Aceeași tehnică ca și pentru balsam. Pune o doză bună de glicerină în apă călduță până când obtineti un amestec vâscos.

2) Puneți haina în apă. Apoi, lăsați-o cca cincisprezece minute.

3) Glicerina va relaxa fibrele. Apoi, trebuie să întindeți puloverul până când obțineți dimensiunea dorită.

4) Clatiti si stoarceti puloverul din lana sau cașmir și apoi lăsați-l să se usuce. Întindeți țesătura în mod regulat pentru a nu se micșora.

Pulover distrus la spălare? Metoda 3: Cu ingrediente de gătit

Puteți desface complet un pulover strans la spălare cu… apa de gătit din fasolea albă! Evident, trebuie să gătiți mult pentru a obține suficientă apă. În plus, acesta este cel mai mare neajuns al acestei tehnici foarte eficiente și economice.

1) Cu toate acestea, dacă aveți suficientă apă de gătit pentru a scufunda puloverul strans la spălare, lăsați-l să se înmoaie și trageți de e; la fiecare sfert de oră pentru a-l întinde.

2) Clătiți cu apă limpede, apoi cu apă și un pahar cu oțet alb.

3) Apoi repetați aceiași pași ca pentru metoda glicerinei sau a balsamului (uscându-se plat pe un prosop, întinzându-se în mod regulat).

În caz contrar, puneți puloverul peste noapte în apă cu oțet (un pahar la un litru de apă). A doua zi, clătiți, stoarcti și uscați-l intins, ca în metodele anterioare.

Metoda 4: Cu o mașină de călcat cu aburi

Intindeți materialul în jos cu mașina. Desigur, nu ezitați să faceți mai multi pasi pentru un rezultat optim.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 34 queries | Mysql time :0.065201 (s)