vineri, 26 aprilie, 2024

4 strazi din Barlad vor cunoaste civilizatia, adica asfaltul !

Distribuie:

Publicat:

Minune mare! Dacă pentru alte orașe, ba chiar si comune , asfaltul este la ordinea zilei, in Barlad acesta este prezentat ca fiind o mare realizare. Iar dacă bugetul local nu este pus foarte mult la plata atunci investiția trebuie mediatizata! Ce mai contează ca alți edili au primit fonduri duble, important este sa fie anunțată măreață realizare.

Dumitru Boros, primarul Barladului, a anunțat in cadrul unei conferințe de presa ca străzile din zona Gării ( doar 4 doar nu credeați ca tot cartierul) vor fi asfaltate.

“  Am semnat ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare pe 30 martie, pentru străzile Bicaz, Ioan Vodă, Doctor Bogdan Bagdasar și Poșta Veche. Vorbim de o lucrare de 448.000 de lei, bani care nu sunt de la bugetul local. Se va intra la asfaltare și, acolo unde sunt posibilități, se vor face și trotuare. Acum urmează predarea amplasamentului. Firma care a câștgat licitația este SC Transmir SRL”le- a comunicat primarul ziaristilor prezenti.

Fondurile vin de la bugetul de stat, prin PNDL 2 -programul ce a “ revărsat” cornul abundentei in comunele din zona orașului Barlad, mai puțin in târgușorul nostru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img