News Flash:

40 de copii din Parohiile Crasna și Albești au văzut, pentru prima dată, Marea Neagră

16 Septembrie 2021
318 Vizualizari | 0 Comentarii
WhatsApp Image 2021 09 10 at 12 51 48 1

Copiii participanți la școala de vară a Parohiei Crasna, Protopopiatul Huși, au avut parte, la sfârșitul vacanței mari, de o surpriză inedită – o excursie gratuită pe litoralul Mării Negre.

40 de copii din Comuna Albești, majoritatea provenind din familii defavorizate, participanți, de-a lungul verii, la activitățile Școlii de vară ,,Biserica din mijlocul satului”, organizată, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, în Parohia Crasna, Protopopiatul Huși, au văzut, în perioada 6-9 septembrie 2021, pentru prima dată, marea.

„Cea mai mare bucurie a copiilor a fost când au văzut pentru prima oară, în viața lor, marea. Sub îngrijirea însoțitorilor, copiii s-au bucurat de valurile mării, de nisip, de scoici și au observat, cu bucurie și cu mirare, că apa este sărată. În cadrul excursiei copiii au vizitat multe locuri interesante: Delfinariu, Grădina Zoologică, Acvariu, au participat la Sfânta Liturghie, au socializat, s-au distrat și au învățat cât de importantă este recunoștința. Excursia a fost sponsorizată integral de domnul Ionel Sandu, fiu al comunei Albești, un om cu suflet mare, care a fost întotdeauna aproape și receptiv la nevoile copiilor din locurile sale natale, oferind, totodată, pentru 100 de copii din comună, ghiozdane, rechizite și dulciuri”, a menționat părintele paroh Daniel Dănăilă.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034285 (s)