marți, 16 aprilie, 2024

5 dintre cele mai jucate pacanele online in acest an

Distribuie:

Publicat:

Păcănelele sunt cele mai populare jocuri de noroc de pe internet și în acest an. Pasionații profită de faptul că este foarte ușor să își deschidă cont la un cazinou online, apoi să se distreze pe bani reali sau virtuali. Cine joacă pe bani „adevărați”, poate avea șansa ca apoi să și retragă fonduri, apelând la un serviciu precum retragere Vlad Cazino.

<![endif]–>

Românii au gusturi diverse în ceea ce privește sloturile, astfel că cele mai populare jocuri au tematici diferite. Iată, de exemplu, ce păcănele online sunt în „trend” la ora actuală:

BOOK OF RA

Este produs de Novomatic și are ca tematică istoria Egiptului Antic. Miza minimă este de 10 bani, iar cel mai valoros simbol este cel care îl reprezintă pe explorator. El plătește de la 1x miza (pentru 2 exemplare) până la 500x miza (pentru 5 exemplare pe una dintre cele 10 linii de plată).

Cartea lui Ra este simbol Wild și Scatter. Dacă se oprește pe minim trei role, inițiază o serie de 10 rotiri gratuite cu Wild expandabil, ales aleatoriu dintre celelalte pictograme. În timpul secvenței se pot obține rotiri gratuite suplimentare, cu același simbol expandabil. Câștigurile sunt calculate în fise de joc. Fiecare plată din jocul de bază se poate multiplica prin funcția Gamble.

<![endif]–>

SIZZLING HOT DELUXE

Este un slot clasic cu fructe și cu șeptari, care poate fi jucat pe mize minime de 5 bani. Nu există simbol Wild, ci numai simbol Scatter – steluța galbenă care aduce de 50 de ori miza dacă apare de cinci ori pe ecran. Cel mai valoros simbol este „7”. Dacă pe o linie de plată vin cinci șeptari, jucătorul primește de 1.000 de ori miza. Așadar, pragul minim al mizei poate plăti 50 de lei.

Fructele care se opresc pe role sunt următoarele, în ordinea descrescătoare a valorii: pepenele, strugurele (plătesc până la 100 de ori miza), pruna, portocala, lămâia și cireșele (plătesc până la 40 de ori miza). După fiecare câștig, simbolurile din combinația câștigătoare „iau foc”, astfel că ecranul pare foarte încins. Totul revine la normal după ce este apăsat din nou butonul „Start”.

<![endif]–>

TWIN SPIN

Este produs de NetEnt și are ca simboluri litere, 7, BAR, clopoței, cireșe și diamante. Jocul se bazează pe cel mai modern mecanism de câștig, Megaways, care face ca simbolurile să se asocieze pentru combinații câștigătoare pe 243 de linii de plată. Astfel, dacă ele apar pe minim trei role adiacente, de la cea mai din stânga către dreapta, atunci se obține sigur câștig.

Trăsătura care face ca acest joc să fie special este „clonarea” rolelor. Concret, la fiecare învârtire, minim două role sunt identice. Pozițiile lor se schimbă de la o rundă la alta. Este posibil și ca patru coloane să fie identice. Jucătorul află exact numărul după ce rolele se pun în mișcare. Valoarea minimă a mizei este 1,25 lei.

<![endif]–>

GONZO'S QUEST

Este inspirat din povestea exploratorului spaniol ca a plecat în căutarea orașului dispărut El Dorado. Simbolurile sunt sculptate pe pietrele care cad pe rolele grilei, reprezentând simbolurile civilizației despre care se crede că a existat în urmă cu multe sute de ani. Valoarea minimă a mizei este de 1 leu.

Deasupra grilei, în partea dreaptă, este un contor al multiplicatorului. De fiecare dată când se obține o combinație câștigătoare, pictogramele care o formează dispar și în locurile libere cad altele. Dacă se înregistrează un nou câștig, multiplicatorul crește la următorul nivel, de la X1 la X2, X3 și, apoi, la X5. Funcția specială principală este Free Fall, care înseamnă 10 căderi libere în care multiplicatorii se triplează: X3, X6, X9 și X15.

<![endif]–>

STARBURST

Introduce jucătorul într-o ambianță cosmică, în care apar stele multicolore care joacă rol de simbol Wild și aduc rotiri suplimentare. În afara acestei stele, cele mai importante pictograme sunt BAR (care plătește până la 250 de fise) și șeptarul (care plătește până la 120 de fise).

Celelalte pictograme reprezintă pietre prețioase de diferite forme: triunghi galben, hexagon verde, pentagon roșu, pătrat albastru și romb violet. Câștigurile se formează pe 10 linii de plată, atât de la stânga spre dreapta, cât și de la dreapta spre stânga, iar miza minimă este de 50 de bani, corespunzătoare valorii de 5 bani a fisei

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img