marți, 19 martie, 2024

5 husence, admise la UMF Iasi, cea mai mare medie 9,82 – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Miruna Surdu, Florentina Popa, Mădălina Damian, Raluca Ioana Guțu, Georgiana Panainte, sunt cele cinci husence ce au fost admise la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Primele din cele 3 enumerate au reusit sa intre la buget (fara taxa) , iar ultimele doua sunt la  taxa .  Proaspetele husence , viitoare cadre medicale care ne vor acorda asistenta medicala s-au luptat 4 pe un singur loc la fara taxa.

Miruna Surdu 9,82 – fara taxa
Popa Florentina 9,42 – fara taxa
Damian Madalina 9,40 – fara taxa
Guțu Raluca Ioana 8,88 – cu taxa
Panainte Georgiana 8,87 – cu taxa

Florentina POPA, a declarat pentru bzv.ro, ca este constienta ca aceasta facultate este una extrem de grea si greul abia de acum incepe :

“Păi în primul rând, am început pregătirea la biologie în clasa a 12-a la început, iar la fizică puțin mai târziu prin semestrul al doilea având în vedere că este mai puțină materie. Deși sunt conștientă că o să fie o facultate grea, mi-am dorit să îmi asigur un viitor și o carieră stabilă, care să-mi aducă pe lângă venitul stabil și satisfacția că fac ceea ce îmi place. Aș putea spune că examenul a fost accesibil. Având în vedere că a fost o concurență notabilă, pot să spun că mă așteptam la o asemenea dificultate. Deși pregătirea a fost grea, atunci cand iti vezi numele pe lista cu admiși, simți că nu ai muncit degeaba. “ ne destainuie Florentina

Si huseanca Madalina Damian, ne declara ca a optat pentru UMF, deoarece este o munca colosala sa fii admisa, iar la finalizarea acestei facultati, te vei regasi intr-o meserie care sa iti aduca o sumedenie de satisfactii:

“Am inceput pregătirea la jumătatea clasei a 11-a la biologie și chimie. Am ales facultatea aceasta pentru că îmi doresc să am o meserie care să aducă satisfacție. Vreau sa cred ca ceea ce am sa fac eu zi dupa zi, este defapt o constructie pentru viitor .  Admiterea a fost acceptabilă având în vedere numărul candidaților” povestește Madalina pentru bzv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img