joi, 25 aprilie, 2024

5 imprimeuri care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba in 2018

Distribuie:

Publicat:

Flori tropicale

Poate ca nu vom ajunge vara aceasta in Hawaii, dar asta nu inseamna ca nu putem purta o rochie sau o bluza cu imprimeuri tropicale care sa ne transpuna direct pe plaja. Nu ezita sa le adopti si da frau liber sentimentului asemanator celui pe care il ai cand esti in vacanta, departe de birou.

Buline

Cel mai mare trend din acest sezon este cel al pieselor vestimentare cu buline. Acest imprimeu si-a castigat locul printre favoritele verii asa ca, alege sa-l porti in tinute feminine, alegand materiale moi, delicate si volane extra si ai grija sa nu exagerezi cu accesorizarea.

Dungi vertical

Trebuie sa recunoastem ca este cam greu ca noile tendinte sa detroneze vreodata dungile, dar anul acesta, cele verticale vor face furori. Bonus point: pentru femeile mici de statura, aceste imprimeuri sunt ideale, oferind efectul de alungire.

Gingham

Iata un impriumeu pe care nu il intalnim doar pentru paturile de picnic, ci pot fi  adoptate chiar si in garderoba feminina. Cu ajutorul accesoriilor poti obtine un look extraordinar si foarte sofisticat.

Flori in miniatura

Imprimeurile florale, in miniatura, vin la pachet cu un aer vintage si reusesc gratios sa echilibreze orice tinuta prin contrastul cu nuantele puternice. O curea in talie, colorata sau o geanta vor completa perfect tinutele din aceasta vara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img