sâmbătă, 27 aprilie, 2024

5 motive pentru care un laptop de gaming merită investiția

Distribuie:

Publicat:

Cumpărarea unui laptop de gaming precum Lenovo Legion este la fel ca în cazul oricăror alte electronice: devine o decizie bună doar dacă se potrivește nevoilor dvs.

De exemplu, majoritatea oamenilor nu au nevoie de un PC desktop, mai ales unul puternic, decât dacă se joacă jocuri pe el sau lucrează de acasă. A avea un PC desktop scump pe care îl folosiți doar 1-2 ore pe zi este aproape o risipă, iar un laptop precum Lenovo Legion s-ar potrivi mult mai bine.

Iată motivele pentru care merită să investiți într-un laptop de gaming:

Este un excelent dispozitiv all-in-one

Un laptop de gaming precum Lenovo Legion este singurul, adevăratul dispozitiv all-in-one, care oferă mobilitate reală, capacități de lucru, precum și jocuri și consum media. Acest lucru este unic pentru laptopurile de gaming. Orice alt tip de dispozitiv electronic poate face 1, poate 2, din aceste funcții. Dar niciodată toate 3 deodată:

●      PC-ul de birou: puteți lucra și juca, dar este blocat într-o singură locație.

●      Console: bune pentru jocuri, excelente ca player media, dar, de asemenea, blocate într-o singură locație și nu le poți folosi pentru funcții de lucru.

●      Laptopuri normale: mobilitate bună și potențial de lucru, dar majoritatea laptopurilor normale precum un Lenovo IdeaPad sunt prea slabe pentru jocuri, mai ales cele mai noi.

Mai multă putere pentru a face lucruri

Laptopurile pentru jocuri precum Lenovo Legion sunt considerabil mai puternice decât laptopurile normale sau chiar decât PC-urile desktop mai slabe. Puterea de calcul suplimentară face ca programele obișnuite, cum ar fi browserele web, MS Word, Excel sau Photoshop să funcționeze mult mai bine decât pe laptopurile normale.

Programele se deschid mai repede, comenzile sunt mai receptive, timpii de încărcare sunt mult mai scurți pentru aproape orice, puteți avea 100 de file deschise în Chrome fără să vă faceți griji etc.

Dacă plănuiți să folosiți un laptop de gaming pentru muncă și alte sarcini conexe, atunci hardware-ul mai puternic merită absolut toți banii. Performanța suplimentară este imediat vizibilă în ceea ce privește productivitatea și bunăstarea mentală. Îmbunătățește productivitatea, deoarece nu va trebui să așteptați ca dispozitivul să execute comenzi, și ajută la bunăstarea mentală, deoarece nu mai trebuie să vă „luptați" cu dispozitivul pentru a face lucruri productive.

Mai confortabil și mai versatil decât PC-urile și consolele

Portabilitatea este, de departe, cel mai mare argument de vânzare al laptopurilor. Îl puteți transporta la serviciu, în timpul călătoriilor, la conferințe, în vacanță, în vizită la prieteni etc.

În strânsă legătură cu portabilitatea este faptul că laptopurile sunt mai confortabile de utilizat (atât pentru muncă, cât și pentru jocuri) în comparație cu consolele și PC-urile de birou. Cu un laptop pentru jocuri precum Lenovo Legion puteți sta la birou, la fel ca în cazul PC-urilor obișnuite, dar puteți lua laptopul cu dumneavoastră în bucătărie, vă puteți relaxa în pat sau pe canapea etc. Aveți pur și simplu flexibilitatea de a vă bucura de lucrurile pe care le doriți așa cum doriți.

Laptopurile de gaming au mult mai multe jocuri decât consolele

Consolele sunt comercializate ca fiind cele mai bune platforme pentru jocuri, dar în realitate au o bibliotecă de jocuri mult mai mică în comparație cu dispozitivele bazate pe Windows, cum ar fi PC-urile sau laptopurile.

În ceea ce privește cifrele brute, catalogul PlayStation se laudă că are ~4.000 de jocuri în biblioteca sa. Consolele Xbox au cifre similare. Prin comparație, numai Steam are peste 10.000 de jocuri Windows în magazinul său.

În plus, multe dintre cele mai bune și mai populare jocuri din acest moment nu sunt pe console. Printre acestea se numără Escape from Tarkov, League of Legends, Dota 2, CSGO, Valorant etc.

Laptopurile de gaming rulează jocurile mai bine decât consolele și laptopurile normale

Un laptop de gaming cu un GPU Nvidia 3070 sau 3080 are o performanță de joc mult mai bună decât cele mai recente console: PlayStation 5 și Xbox seria X. De fapt, iată ce spune Gamer's Nexus despre consolele de ultimă generație:

„Nu este o mașină de jocuri de înaltă performanță – Este o cutie de sufragerie cu o grafică de nivel mediu spre înalt, echivalentă cu cea de acum 5 ani. Acolo se află."

De fapt, atunci când se ajustează pentru setările de calitate video și altele asemenea, o PlayStation 5 și un Xbox Seria X au performanțe comparabile cu un GPU Nvidia 1060 6GB, o placă grafică de gamă medie lansată în 2016

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img