joi, 28 martie, 2024

5 motive sa nu aruncati pliculetele de ceai. Este genial modul in care mai pot fi folosite acestea!

Distribuie:

Publicat:

Dupa utilizarea pliculetelor de ceai toti s-au obisnuit sa le arunce direct la cosul de gunoi. Dar acest lucru este incorect. Ideea este ca: pliculetele utilizate sunt prea bune pentru a fi socotite deseuri. Aceste 5 idei geniale de a refolosi pliculetele de ceai vor fi foarte utile in viata cotidiana. Acum mana dvs. nu se va mai ridica sa le aruncati la gunoi!

1. Aveti probleme cu pielea? Eroziuni, vanatai, zgarieturi, roseata, inflamatie si muscaturi de insecte pot fi facute mai putin vizibile folosind un plic de ceai. Pur si simplu tineti-l sub apa rece si aplicati-l la locul cu pricina timp de 15 minute. Ceaiul contine taninuri, care vor elimina inflamatia si iritarea, vor reduce roseata si umflarea. Incercati neaparat acest lucru!

Petele de pigmentare, herpesul si cearcanele intunecate de sub ochi pot fi indepartate folosind comprese reci cu pliculete de ceai.

2. Lasati pliculetul de ceai sa se usuce bine. Mirosul neplacut din pantofi va disparea, daca veti baga in interiorul lor un plic de ceai. Acesta absoarbe excesul de umiditate si mucegai. Sa pastram in asa fel pantofii este foarte rezonabil.

3. Cum sa spalam vasele foarte murdare, fara a utiliza substante chimice si fara a pierde timpul pentru stergerea bucatilor de mancare uscata de pe ele? Lasati vasele la inmuiat peste noapte in chiuveta cu apa, unde ati aruncat un pliculet de ceai. Toata murdaria se va spala dimineata fara nici-o problema!

4. Pliculetele de ceai nu sunt pe placul rozatoarelor mici, paianjenilor si insectelor. Mirosul de ceai ii sperie. Puneti pliculetele in locurile unde ati observat daunatorii, si ei vor disparea!

5. Daca plasati plicul de ceai folosit in frigider, acolo intotdeauna se va mentine un miros placut. Plicul de ceai va absorbi excesul de miros neplacut de la produse si va echilibra umiditatea in locul de pastrare a lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img