joi, 28 martie, 2024

5 remedii naturiste pentru curatarea vaselor cerebrale

Distribuie:

Publicat:

Curatarea vaselor cerebrale este o procedura foarte importanta, care poate imbunatati in mod semnificativ sanatatea dumneavoastra in cazul unor boli, de la osteocondroza cervicala, pana la ateroscleroza. Curatarea periodica a vaselor va ajuta sa scapati de senzatia de cap greu, de durerile de cap, veti avea mintea mai limpede si va imbunatateste starea de spirit. Iata cateva remedii eficiente pentru curatarea vaselor cerebrale:

1. Miere si nuci
Amestecati bine cinci nuci macinate cu o lingura de miere de tei, adaugati un varf de cutit de scortisoara si ghimbir si amestecati din nou. Puneti amestecul in frigider pentru o zi. Luati cate o lingura din acest remediu de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa.

2. Suc de ceapa si miere
Amestecati o treime de pahar de suc de ceapa proaspat stors cu un pahar de miere. Consumati cate o lingurita de trei ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa. Acest remediu naturist nu doar va curata in mod eficient vasele de sange, dar, de asemenea, va intari sistemul imunitar.

3. Sucuri naturale
Zilnic, cu o jumatate de ora inainte de pranz si cina beti cate o jumatate de pahar de suc de rodie (alternati cu suc de mere si morcov) – proaspat stors sau din magazin (sa fie cat mai natural).

4. Infuzie de brusture
Puneti intr-un termos o mana (aproximativ 10 grame) de radacina de brusture uscat si turnati peste el apa clocotita, lasati sa stea timp de 8-10 ore, apoi strecurati infuzia si puneti-o intr-un loc racoros. Luati cate 4 linguri din aceasta infuzie cu o jumatate de ora inainte de micul dejun. Cura dureaza o luna.

5. Mandarina, stafide, nuci si miere
Pentru a mentine starea de sanatate buna si pentru a curata vasele de sange trebuie sa consumati zilnic, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun, o mandarina, o mana de stafide si nuci, peste 15-20 de minute beti un pahar de apa amestecata cu o lingurita de miere si o felie de lamaie, peste alte 10-15 minute puteti incepe micul dejun.

sursa: oglinda.tv

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img