marți, 23 aprilie, 2024

6 perchezitii domiciliare au fost efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:  Au fost puse în executare 6 mandate de aducere, pe numele a 5 bărbați și a unei femei, cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani, din municipiul Vaslui și din comunele Roșiești, Crețești și Oltenești, județul Vaslui, persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județan Vaslui, pentru cercetări.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, față de 2 bărbați, în vâstă de 36 de ani, din comuna Roșiești și în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, a fost dispusă măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru documentarea și probarea activității infracționale a tuturor persoanelor implicate.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul de Analiză a Informațiilor Vaslui.

 

stirea initiala : PERCHEZIȚII ÎNTR-UN CAZ DE ÎNȘELĂCIUNI

 

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 6 percheziții domiciliare, la adrese din județul Vaslui.

 

În cauza penală, în care au fost dispuse perchezițiile, au fost reunite mai multe sesizări și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

         

Faptele ar fi fost comise în perioada decembrie 2021 – aprilie 2022, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Roșiești, județul Vaslui, împreună cu 5 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 19 și 60 de ani.

 

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la aproximativ 140.000 de lei.

 

Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

 

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img