joi, 28 martie, 2024

6 vasluieni adminsi la Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila “Pavel Zaganescu” : 4 dintre acestia au obtinut punctajul maxim

Distribuie:

Publicat:

Sase tineri vasluieni au reusit sa treaca toate testele si au fost declarati admisi la Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti, din judetul Prahova, singura unitate de invatamant din Romania care pregateste subofiteri pentru Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta.

De remarcat faptul ca patru dintre cei admisi in scoala de pompieri au obtinut punctajul maxim. De altfel, niciunul dintre vasluieni nu a coborat sub nota noua. Cei sase admisi se vor pregati in specialitatea subofiter de pompieri si protectie civila. Cei sase vasluieni admisi la scoala de subofiteri pompieri sunt: Basescu Iulian Cosmin, Bumbu Nicolae, Maxim Ciprian Andrei, Dumitriu Florin, Moisa Ionel Daniel si Buhaescu Pavel. In acest an, pentru sesiunea din ianuarie organizata de Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti au fost depuse 1156 dosare si s-au prezentat la concurs 1075 candidati, pe un numar de 300 locuri. In premiera pentru Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu" Boldesti, in acest an la concursul de admitere au putut participa si fete. Tinerele au candidat cu baietii pentru cele 300 locuri, trei dintre candidate fiind declarate admise.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img