marți, 23 aprilie, 2024

7 alimente pe care sa le consumi daca vrei brate perfecte

Distribuie:

Publicat:

Pe langa sport si o gena buna, nutritia joaca un rol foarte important in sculptarea bratelor. Iata 7 alimente care iti ofera un sprijin serios in obtinerea bratelor tonifiate si sanatoase:

Somon salbatic

Somonul salbatic e o sursa fabuloasa de acizi grasi omega-3 cu rol anti-inflamator. Un studiu a constatat ca ajuta la constructia muschilor la tineri sau la varsta mijlocie. De asemenea, e incarcat cu proteine de calitate si substante nutritive.

Spanac

Spanacul e incarcat cu fibre si nutrienti. Cercetatorii au constatat ca verdeturile precum spanacul stimuleaza productia de proteine care contribuie la forta musculara. In plus, nu ai nevoie de cantitati mari pentur a obtine aceste beneficii pentru sanatate. O salata mare cu spanac, ulei si usturoi e perfecta!

Quinoa

Aceasta samanta versatila se potriveste cu definitia unui carbohidrat usor, care nici nu contine gluten. Contine proteine vegetale cu toti cei noua aminoacizi esentiali. Proteina este o necesitate daca vrei muschi tonifiati si sa scapi de surplusul de grasime.

Shake-uri proteice

Un shake de proteine este un mod rapid ti gustos pentru a obtine proteinele de care ai nevoie pentru muschi tonifiati.
Pudra de proteine de calitate face diferenta aici, asa ca alege-o pe cea de calitate superiora, fara soia, gluten, lactate, indulcitori artificiali si alti aditivi care se pot dovedi nocivi.

Nuci si seminte la cuptor

Oleaginoasele sunt o sursa excelenta de magneziu, un mineral incredibil care joaca un rol important in construirea unei musculaturi puternice. Spre exemplu, o mana de migdale la cuptor sau crude contine cantitati impresionante de fibre, proteine si grasimi sanatoase. Controlul potrtiilor este important aici, astfel incat sa nu exagerezi cu caloriile. 

Carne de vita de calitate

Carnea de vita care a fost crescuta natural este o sursa perfecta de proteine, grasimi sanatoase si nutrienti. Carnea de vita hranita cu iarba contine, de asemenea, aminoacidul L-glutamina care ajuta la formarea musculaturii in timp ce previne defalcarea musculara.

Nuca de cocos

Trigliceridele cu lant mediu din nuca de cocos sunt combustibilul ideal pentru un antrenament. Adauga lapte de nuca de cocos neindulcit in shake-urile de proteine si utilizeaza ulei de nuca de cocos pentru gatitul la foc mediu. 

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img