joi, 25 aprilie, 2024

7 autospeciale au intervenit aseara la depozitele Leguvas din municipiul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui a intervenit cu șapte autospeciale și 23 militari, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la depozitele Leguvas din municipiul Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent în partea de nord a depozitului, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați. După aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ două tone cărbune, mase plastice, diverse textile și documente.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică. O autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a asigurat pe timpul noptii masurile necesare pentru supravegherea zonei.

 

Stirea initiala : Incendiu la depozite Leguvas din muncipiul Vaslui, in seara zilei de duminica, 17 mai. Incendiul este localizat. Se intervine pentru stingere cu 5 autospeciale de stingere cu apa si spuma cu 19 pompieri militari.
ISU Vaslui deplaseaza la fata locului o ambulanta SMURD tip C1(TIM) si o autospeciala de stingere de la Detasamentul Barlad ce vor interveni la nevoie.

Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img