vineri, 26 aprilie, 2024

7 Filme cu care nu vei da gres daca alegi sa le vezi

Distribuie:

Publicat:

De ce urmăresc filme? Este ca și cum aș trăi mai multe vieți în una singură.

Din start să ne adresăm elefantului din cameră, nu sunt la zi cu ce se petrece în industria filmelor, nu am făcut niciodată recenzie la filme și nu am fost la toate lecțiile de gramatică  . Totuși ce mă recomandă să fac această listă? Uneori pană aleg un film, poate dura mai mult decat filmul în sine. Le i-au la puricat minuțios, astfel, mă asigur că nu voi adormi pe parcursul lui.

Note:

ordinea nu are relevanță.

sunt din diferite perioade.

să ai o zi bunuță  .

Personal, le-am văzut pe diferite platforme (Netflix, HBO, Filme Online…etc), de aceea am să includ doar trailerul, linkul pe IMDB pentru mai multe de detalii și cateva cuvinte despre gustul care mi-a lăsat filmul în cauză.

Upgrade (2018) notat pe IMDB 7.6/10

Filmul se petrece în viitorul apropiat, unde tehnologia nu doar că face parte din viața cotidiană de zi cu zi, dar este integrată și în organismul uman.

 

The Truman Show (1988) notat pe IMDB 8.1/10

Din start ne oferă o oarecare siguranță că vom petrece un timp calitativ deoarece îl avem ca actor principal pe Jim Carrey. Deși este din 1998, adresează o problemă cu care abia acum ne confruntăm cu ea. Nu mă simt okay să dau spoilere, fără nici măcar să privești trailerul, te forțez direct la film.

 

Sicario (2015) cu 7,6/10 și Sicario 2 (2018) cu 7.2/10 pe IMDB

Recomand să le urmărești în ordinea care au fost publicate, avem două filme care m-au ținut cu sufletul la gură.

 

 

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) notat pe IMDB cu 8.2/10

Premiza m-a prins instant, o mamă închiriază trei panouri publicitare unde învinuiește poliția locală de cecriminalul care i-a ucis fiica este încă în libertate.

 

Identity (2003) notat 7.3/10 pe IMDB

Genul de film ce produce acel WOW la sfarșit, sau mai nou, acel WTF? Mi-a placut eeeeenooorm!

 

Oldboy (2003) notat pe IMDB 8.4/10 

Recunosc, nu poate fi pe gustul oricui, dar din nou premiza m-a prins. Un om este răpit întîmplător de pe strada și este ținut închis timp de 15 ani fără nici o explicație. Cand este eliberat află că trebuie să-l găsească pe cel care l-a închis timp de 5 zile.

Nu ai găsit filmul tău preferat în această listă? Ce ar fi să-l incluzi în secțiunea de comentarii ca să știm cu toții de existența lui. Undeva în colțul din dreapta găsești o inimioară ce servește drept indicator dacă găsești această listă utilă și mă încurajezi să continui <3 .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img