miercuri, 24 aprilie, 2024

7 plante pe care este bine să le ai în casă: aduc norocul și fericirea

Distribuie:

Publicat:

Iată câteva plante care te vor ajuta să creezi un mediu mai plăcut în casa ta și să atragi banii și fericirea!

Spathiphyllum.

Dacă ești singur de mult timp sau te certi constant cu soțul tău, plantează un spathiphyllum la tine, pentru că nu degeaba al doilea său nume este „Fericirea femeilor”.

Violet.

Violeta este numită floarea lumii. S-a observat că într-o casă în care violetele cresc și înfloresc, gospodăriile se ceartă foarte rar. Violeta simbolizează și devoțiunea eternă. Dacă traversați o perioadă dificilă din viață – obțineți un violet alb, vă ajută să suportați mai ușor suferința mentală.

Trandafir Chinezesc Sau Hibiscus.

Hibiscus este simbolul Malaeziei, emblema Hawaii. Acolo, această plantă este considerată un simbol al păcii și, de asemenea, un simbol al pasiunii.

Iederă De Ceară, Hoya.

În multe țări, această plantă servește ca … o declarație de dragoste, un Valentine verde pentru Ziua Îndrăgostiților. Cel mai bun loc pentru hoya în casă este în dormitor.

Chlorophytum.

Această plantă neprezentată, prin simpla sa apariție în casă, promite pace și înțelegere reciprocă. Este, de asemenea, o alegere bună pentru un spațiu de birou în care lucrează o mulțime de oameni diferiți cu care trebuie să vă puteți înțelege. Clorofitul de casă purifică aerul: puneți-l într-o cameră cu mobilier nou sau într-un apartament în care tocmai s-a finalizat renovarea, iar floarea va absorbi toată chimia din aer!

Oxalis Sau Oxalis.

În ciuda unui nume atât de acru, oxalis poate lumina viața unei persoane singure. Se crede că oxalis îl ajută pe proprietar să găsească dragostea adevărată.

Anthurium.

Aceasta este o mascotă masculină. Anthurium se mai numește „fericirea masculină”, deoarece are un efect benefic asupra potenței. Ei bine, cel puțin asta spun ei. Prin urmare, o astfel de floare nu are loc în bucătărie …

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img