vineri, 29 martie, 2024

8 obiceiuri de dimineață pentru a avea o zi grozavă

Distribuie:

Publicat:

Obiceiuri sanatoase de dimineață. A te trezi dimineata este, pentru multi dintre noi, o corvoada. Dar iata câteva obiceiuri care va vor determina să vă ridicați cu bună dispoziție din pat în fiecare dimineață.

De multe ori, te ridici „pe picior greșit”, exact așa, fără niciun motiv aparent!

Continuați să citiți acest articol pentru a vedea cele 9 obiceiuri pe care trebuie sa le aveți pentru a fi într-o dispoziție bună imediat ce sună ceasul.

1. Ridicați-vă din pat imediat ce vă sună alarma

Revenirea la somn este o mare greșeală, nu va face decât să-ți deranjeze corpul și să te facă prost dispus imediat. Ceasul cu alarmă ar trebui să sune o singură dată, să deschizi ochii, să te întinzi, să zâmbesti și să te ridici! Este un pic dur, dar vei descoperi că vei fi mult mai treaz la 10 minute după ce te-ai trezit decât dacă ai fi fost în pat încă 10 minute.

2. Obiceiuri sanatoase de dimineață. Apa

După o noapte lungă de somn, este esențial să fiți bine hidratat dimineața pentru a elimina corect toxinele și a vă trezi bine, desigur! Ideal pentru hidratarea și completarea cu vitamina C este apa caldă de lămâie.

3. Buna ziua lumii!

Lăsând razele soarelui sa intre în camerele dvs. cât mai mult posibil este eficient în trezirea creierului. Deschideți geamurile timp de câteva minute, aerul proaspăt dimineață este întăritor. Respirați adânc și, dacă puteți, face puțin yoga. Dacă casa vă permite, luați micul dejun afară.

4. Obiceiuri sanatoase de dimineață. Recompensează-te cu un mic dejun adevărat și bun

Pentru a începe ziua cu mai multă energie, faceți-vă un mic dejun bun, nu degeaba este cea mai importantă masă a zilei. Pâine prăjită, o cafea bună, ouă, fructe, șuncă. Dacă nu te-ai întors să te culci după prima alarmă, deci ai respectat bine primul paragraf, vei avea mai mult timp, așa că bucură-te de micul dejun!

5. Distrează-te dimineața

Dă-ți un motiv distractiv sau benefic pentru a te ridica dimineața din pat. De exemplu, un duș foarte fierbinte, cu săpunuri și loțiuni al căror parfum nu încetează să te mai intoxice. Sau altfel alege să râzi cu o emisiune radio sau un program TV, nimic mai bun decât să începi o zi cu un râs și să te distrezi înainte de a pleca de acasă.

6. Muzica

Muzica este, de asemenea, un stimulent foarte bun pentru creierul nostru încă adormit. Acest peisaj sonor bun se va simți toată ziua. Faceți o listă de redare, seara, din câteva cântece, nu ezitați să le alegeți suficient de ritmice pentru a face câțiva pași de dans, astfel încât să vă faceți gimnastica matinală în același timp!

7. Obiceiuri sanatoase de dimineață. Sport

Sportul dimineața este cu siguranță cel mai bun mod de a te simți bine toată ziua. În plus, acesta este cel mai bun moment pentru a face sport. Acest lucru vă va trezi metabolismul și vă va crește nivelul de energie. Dacă aveți timp, mergeți la o cursă de yoga dimineața, curățați-vă mintea și fiți pregătiți pentru o altă zi, dacă nu, învățați câteva poziții pentru a exersa acasă.

8. Lucrează-ți aspectul

Aspectul vorbește despre moral. Fii atent la tine! Alege un stil pentru a-ți oferi încredere și pentru a avea o zi minunată. Optează pentru haine care te vor face să te simți bine și confortabil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img