sâmbătă, 20 aprilie, 2024

8 trucuri naturale care te ajuta sa arati perfect fara machiaj! Doar 5% dintre femei le cunosc!

Distribuie:

Publicat:

Fiecare femeie are un farmec aparte care o diferentiaza de celelalte femei. Femeile nu au nevoie de tone de machiaj pentru a fi apreciate pentru ca frumusetea naturala este mult mai apreciata decat un chip plin de machiaj. Pentru a crea o imagine perfecta, tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati cateva trucuri utile ritualului vostru zilnic! Iata cateva trucuri care va vor ajuta sa aratati impecabil fara machiaj:

1. Imbunatatirea culorii pielii: Pentru a va face pielea fetei sa arate mai sanatoasa, folositi ceai de musetel. Luati o cutie de musetel de la farmacie, adaugati un pahar de apa fierbinte peste cateva pliculete de ceai si puneti apoi ceaiul intr-un termos timp de 30 de minute. Apoi, treceti-l printr-o sita si lasati ceaiul sa se raceasca. In cele din urma, adaugati o lingurita de miere. Beti inghitituri mici in fiecare zi inainte de micul dejun timp de doua saptamani.

2. Genele mai lungi si mai dese: Una dintre cele mai bune modalitati de a hrani genele implica utilizarea unui amestec de ulei de casa. Luati cantitati egale de ulei de ricin, migdale, susan si de brusture si adaugati vitamina E (ajuta la cresterea genelor). Se amesteca ingredientele intr-un recipient. Cand amestecul este gata, aplicati-l pe genele uscate si lasati-l sa actioneze peste noapte. Continuati tratamentul timp de doua saptamani pentru un efect vizibil, revitalizant.

3. Scapa de varfurile despicate si de parul degradat: Atunci cand parul are nevoie de ajutor imediat, o masca usoar de facut este raspunsul! Separati albusul de galbenusul unui ou si vei mai avea nevoie de o jumatate de pahar de iaurt natural, fara aditivi. Puneti aceste ingrediente intr-un singur vas. Adaugati o lingura de ulei de ricin. Apoi, adaugati o lingura de ulei de nuca de cocos. In cele din urma, adaugati o lingura de ulei de avocado sau jojoba. Se amesteca ingredientele impreuna. Cand amestecul este gata, aplicati-l pe parul umed, apoi puneti-va o casca pentru dus. Lasati masca sa actioneze timp de o ora. Dupa aceea spalati-va bine parul.

4. Hidrateaza-ti bine mainile: Pentru a face pielea mainilor moale si catifelata, luati o cantitate mica de crema de maini si amestecati-o cu o cantitate corespunzatoare de otet. Aplicati unguentul rezultat in fiecare seara inainte de culcare timp de doua saptamani.

5. Fa-ti parul matasos si stralucitor: Luati o banana, decojiti-o, puneti-o intr-un blender si adaugati o lingura de ulei de masline. La amestecul rezultat adaugati doua lingurite de miere si o lingura de iaurt fara aditivi. Agitati-o bine pana cand veti obtine o pasta asemanatoare celulozei. Aplicati pasta pe parul umed, apoi puneti-va o casca pentru dus. Dupa 30 de minute, spalati complet masca. Rezultatele se vor vedea imediat!

6. Exfolierea tenului: O lotiune de suc de aloe este ideala pentru a avea grija de toate tipurile de iritatii ale tenului. Pentru a pregati lotiunea, luati 100 de grame suc de aloe vera. Adaugati trei linguri de apa fiarta si trei linguri de alcool. Se amesteca bine. Asezati unguentul rezultat pe ten si pe gat in fiecare zi. Lasati-l timp de zece minute, apoi spalati-l. Incheiati fiecare tratament prin aplicarea cremei obisnuite in zonele iritate.

7. Scapa de unghiile fragile sau galbene: Pentru a va face unghiile sa arate sanatos si frumos, tot ce trebuie sa faceti este sa va bagati degetele in suc de lamaie. Taiati o lamaie in doua si folositi fiecare jumatate ca un bazin improvizat pentru a va inmuia degetele. Pentru rezultate optime, lasati-va unghiile sa se inmoaie in suc timp de 15 minute.

8. Ten stralucitor si sanatos: Combinatia de zahar si rosii rezulta un scrub facial uimitor. Acest truc te va ajuta sa ai pielea mult mai fina si mai sanatoasa. Taiati o rpsie in felii si presarati niste zahar pe ea. Masati usor pielea cu miscari circulare. Repetati procedura de 3-4 ori pe saptamana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img