joi, 25 aprilie, 2024

„Așa a fost și prima oară!” Ce i se întâmplă Cristinei Bălan, la aproape o lună de când a născut. Cumva se aștepta la asta

Distribuie:

Publicat:

Cristina Bălan a făcut o serie de declarații despre fiica sa și despre cum se recuperează după naștere, la aproape o lună după ce a adus-o pe lume pe Sofia.

Cristina Bălan este tare fericită, căci în prezent este mămica a doi băieți, iar recent a adus-o pe lume și pe fiica sa, Sofia, chiar înainte de Anul Nou. Sinceră din fire, artista a făcut o serie de declarații despre viața cu trei copii și a spus cum se comportă gemenii ei cu sindromul Down cu surioara lor nou-născută.

Cântăreața spune că cei doi băieți sunt foarte atenți cu sora lor, mai ales că părinții le-au explicat celor mici că urmează ca în familia lor să apară un nou membru, încă de când Cristina era însărcinată.

„ A fost neașteptat deși am avut o presimțire ca va veni puțin mai devreme decât era preconizat. A venit la termen, aveam 38 de săptămâni și 3 zile. 

Ea a avut 3 kilograme la naștere și 50 de cm. Iar băieții, noi le-am tot explicat pe parcursul sarcinii că bebe este în burtică la mami, dar în curând va ieși.  O pupă, o mângâie și, mai mult, au început să ne asiste, când o schimbăm, îmi aduc toate cele necesare și se implică. Mi se pare fascinant. Și-au intrat în rolul de frați mai mari”,a spus Cristina Bălan, în cadrul unei emisiuni TV.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img