vineri, 29 martie, 2024

A castigat 1.000.000 de euro la loto si a mers cu limuzina sa isi ia premiul, dar a avut parte de o mare surpriza! „Nu poti primi banii”

Distribuie:

Publicat:

Un tanar in varsta de 23 de ani care a castigat la loto in Irlanda s-a hotarat sa isi primeasca banii cu stil – s-a prezentat cu o limuzina, imbracat la patru ace, dar a aflat ca nu isi poate lua premiul. Motivul a fost unul incredibil. 

Tanarul, Odhran Doherty, a plecat cu zambetul pe buze spre Dublin, pentru a-si primi premiul de 1.000.000 de euro. Insa, a fost nevoit sa faca cale intoarsa, pe o distanta de 16 kilometri. Motivul? A uitat sa ia cu el biletul castigator.

Tanarul a primit biletul castigator de la tatal lui, Liam, dupa ce a petrecut o zi de munca dificila, alaturi de el si de mama lui, la ferma familiei, in Letterkenny.

„Am lucrat intr-o sambata si la un moment dat am mers sa cumpar trei bilete – unul pentru mine, unul pentru el si unul pentru sotia mea”, a povestit tatal castigatorului la loto.

De altfel, se pare ca banii nu vor fi doar ai tanarului Odhran. Tatal lui a spus ca ar putea cumpara un nou tractor si ar putea planui o vacanta de familie, in timp ce mama lui a spus ca ar vrea sa isi cumpere haine din New York.

Odhran a declarat ca planuieste sa lucreze in continuare la ferma familiei, desi de acum „este petrecere in fiecare zi”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img