joi, 28 martie, 2024

A cumparat o cutie de oua de la supermarket, dar cand a deschis-o sa faca omleta copiilor, i s-a facut rau cand a vazut ce era in interior.

Distribuie:

Publicat:

Lavern Dooley are 54 de ani si vine din Marea Britanie. Ea a avut o surpriza extrem de neplacuta in momentul in care a inceput sa pregateasca micul dejun. Intr-o dimineata ca oricare alta, femeia a dorit sa faca o omleta pentru fiul ei, totusi a fost ingrozita de ceea ce a descoperit atunci cand a deschis o cutie de oua pe care le cumparase recent, ouale trebuiau sa fie proaspete. Unul dintre oua avea coaja sparta la un capat, si din interior iesea o formatiune stranie despre care nu stia ce sa creada, in afara de faptul ca parea sa semene cu o tentacula.

Femeia povesteste: ,,Am desfacut cutia si imediat mi-a sarit in ochi aceasta ciudatenie. Arata ca o tentacula. Mi s-a facut rau fizic instant. Nu pot sa imi inchipui ce era in interior. Am strans din dinti si am atins-o, era foarte moale, dar nu am putut sa merg mai departe si sa sparg oul”. Mama, ingrijorata, a mers la magazinul de unde a cumparat ouale si a facut plangere. Reprezentantii firmei producatoare nu stiu ce putea fi, dar au promis ca vor investiga incidentul. Se pare ca excrescenta era un fel de masa moarta despre care nimeni nu-si poate imagina cum a a ajuns acolo, sau cum de a putut sa creasca din ou.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img