miercuri, 27 martie, 2024

A cumparat un ornament cu 12 lei si, cand si-a dat seama ce a cumparat, a ramas efectiv fara cuvinte. Ce a descoperit inauntru

Distribuie:

Publicat:

O multime de oameni se bucura atunci cand apar oferte in magazine. Daca unii prefera sa cumpere lucrurile cu eticheta, altii nu refuza nici lucrurile la mana a doua ori pe cele vintage si de chilipiruri.

Nu stii niciodata ce poti gasi in unele targuri de vechituri. Fara sa iti dai seama, te poti intoarce acasa cu adevarate comori pe care poti da foarte putini bani.

Asa a crezut si o femeie care a mers intr-un astfel de targ, unde a dat numai 2,99 dolari(aproximativ 12 lei) pe un ornament albastru foarte frumos, de care s-a indragostit la prima vedere.

Fara sa stea pe ganduri, aceasta a plecat acasa cu ornamentul despre care credea ca este o completare perfecta in casa sa.

Cand a aflat cat de ieftina este decoratiunea, s-a gandit ca este o afacere buna.
Priscilla Bailey a fost pentru prima data atrasa de ornamentul ciudat atunci cand facea cumparaturi pentru a-si decora casa de Craciun. L-a indragit din prima clipa si, dintr-un motiv nestiut, nu putea sa nu se holbeze la el.

„Chiar acolo in varf seamana cu ingerii sau cu vikingii. Arata ca si acum ar fi niste ingeri mici. Este cu adevarat frumos. Chiar acum, sta agatat langa locul in care spal vasele. Uneori stau si ma holbez la el”, a dezvaluit femeia.

In timp ce se uita odata la el, si-a dat seama ca inauntru se afla ceva ciudat. A luat o lanterna si a decis sa inspecteze cu atentie interiorul.

„Sunt mici. Cele doua pete sunt mici, de dimensiunea unei mingi de golf”, a mai spus femeia.

Potrivit lui Bailey, ea crede ca ar putea fi urna cu cenusa cuiva inauntru. Ea si fiica ei incearca acum sa afle a cui ar putea fi cenusa. Bailey a recunoscut ca a fost socata de ea la inceput, dar acum ca a acceptat-o si vrea sa faca ceea ce trebuie.

„E frumos. Trebuie sa aiba o poveste, asa ca scopul meu este acela de a afla cui apartine”, a dezvaluit si fiica femeii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img